|

Ce fapte de ajutorarea celor aflati in suferinta se desprind -:Atunci va zice imparatul celor de-a dreapta Lui: Veniti, binecuvantatii tatalui Meu, mosteniti imparatia cea pregatita voua de la intemeierea lumii. Caci flamand am fost si Mi-ati dat sa mananc; insetat am fost si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit; gol am fost si M-ati imbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat; in temnita am fost si ati venit la Mine.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Întrucât oile se află pe pământ, ele doresc să ştie cum anume au putut să facă asemenea fapte excelente pentru Regele lor ceresc. „Doamne, întreabă ei, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci? Sau, fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut? Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit, sau gol şi Te-am îmbrăcat? Când Te-am văzut noi bolnav sau în închisoare şi am venit pe la Tine?"
„Adevărat vă spun, răspunde Regele, că ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia dintre aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut." Fraţii lui Cristos sunt cei rămaşi pe pământ dintre cei 144 000 care vor guverna împreună cu el în cer. Iar faptul de a le face bine lor, spune Isus, este ca şi cum i s-ar face bine lui însuşi.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Aceste versete se refera la cei care urmeaza exemplul lui Isus si fac voia sa.Matei24:45.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

A face tot ce a spus mantuitorul inseamna sa nu judeci pe altul infiderent ce a facut ci doar sa cauti sa -l indrepti sa-l ierti si sa-l ajuti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează