Dar nu oare chiar Ellen White a fost acuzata de frauda si fals in declaratii, nu ea este oare chiar cea care nu stia sa scrie, dar care in schimb s-a dedat la interpretarea Scripturii? Nu a fost ea oare chiar de atunci acuzată de plagiat, de faptul că alte persoane scriau sub "pseudonimul" ei?
Sau atunci cand vine vorba de cercul inchis al unei denominaţiuni sectante, nu este oare clar de ce multe aspecte rămân ascunse, muşamalizate, acoperite şi livrate apoi sub aură de legendă?
Unde dai si unde crapa...
Am incercat sa fiu destul de clar. Cum sa fim toţi evrei?
Eu am spus doar: "Porunca sabatului nu a fost dată creştinilor ci evreilor:
"Acesta este semn veşnic între Mine şi FIII LUI ISRAEL"!
"Să păzească deci FIII lui ISRAEL ziua odihnei..."
Noi creştinii mai suntem cumva "fiii lui Israel"? Rânduielile Legii Vechi a evreilor nu mai sunt valabile azi pentru creştini."
Las ca nu e chiar asa studiata si predata la universitatile din America. Aveti pe acolo niste universitati adventiste unde sint poze de-ale ei pe pereti, in rest nu prea. Nu exagera ca nu e cazul!
Daca vi-i asa draga doamna White de ce nu o canonizati?! Cu ocazia asta a-ti avea si voi un sfint printre voi!
Din ce am cunoscut este o secta de nemancati, incapabili sa-si castige existenta, handicapati, imi pare rau deei care sunt ajutati cu fonduri, nu mai zic de unde sa subziste. S-au dus, saracii de nevoie acolo, nu pot avea principii, au nevoie doar sa manance si sa traga apa la WC pe banii smecherilor de care se folosesc.
Chiar nu au inteles nimic din Biblie!
Citation needed, my friend. Ori i-ai spart pe toti, ori e o mare minciuna. Hai sa intelegem de ce ar fi adevarata fiecare afirmatie in parte.
Ah, daca desteapta asta a scris de atentatele celor doua turnuri atunci stiu ca e dobitoaca pentru ca au fost trei turnuri care s-au prabusit, si #7 care insa a scapat celor ce a reconditionat ce a scris aia
Probbil a fost femeia lui Nostradamus ca si ala le stia pe toate inainte sa se intimple dar ni le spune dupa ce s-au intimplat
O parere foarte proasta, sunt doar niste bieti sectanti, da ortodoxia este credinta cea dreapta! ce credinta sa fie aleasa peste 1800 de ani, nu are logica?
ACEASTA SECTA(adventistii) ESTE BAZATA PE MINCIUNI. Pana si Iisus a desfiintat notiunea de Sabath. Intemeietorii sectei au fost tot niste mincinosi ordinari! William Miller,a fraierit mii de oameni si a pus sa-si vanda casele ca vine sfarsitul lumii. Ellen White, medicii personali a declarat-o bolnava psihic,s-a imbogatit de pe urma fraierilor, insusindu-si milioane de euro dupa inducerea turmei in eroare (zeciuiala ) vanzari de carti plagiate, si scrise de altii, fiindca era semianalfabeta, etc. IISUS A DESFIINTAT SAMBATA :http://www.trilulilu.ro/......e-zi-de-od
Nu-i cunosc pe toti sasi spun ce parere am, din cate observ eu sectanti sunt sfinti in biserica cand ies din biserica au uitat de toate cele sfinte, in biblie nu apare nici o religie