|

Ce parere aveti? O sa va dau doua texte, unul descriind crestinismul, celalalt descriind ateismul. Indiferent ce parere aveti despre aparitia lumii, cititi-le pe amandoua!

CRESTINISM: credinta ca un zombie spatial evreu te poate face sa traiesti vesnic daca ii mananci, simbolic vorbind, trupul si sangele si ii transmiti telepatic ca il accepti pe El ca stapan, pentru ca El sa te poata feri de o forta diabolica din sufletul tau care este prezenta in umanitate, deoarece o femeie creata din coasta unui barbat a fost convinsa de un sarpe vorbitor sa manaace dintr-un copac magic! Asa-i ca are sens?

ATEISM: credinta ca la inceput nu era nimic si ca nimic nu i s-a intamplat nimicului si apoi nimicul a explodat, ca prin magie, creand totul, iar apoi totul s-a rearanjat, tot ca prin magie, fara nici un motiv, in fine, in chestii miniaturale care apoi au devenit dinozauri! Asa-i ca are sens?

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Vreau doar sa zic ca esti un tampit daca tu crezi ca ateismul este o credinta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu niste fizica, chimie si biologie, are sens ce afirma ateii. Daca te gandesti bine, tot ce vezi si tot ce exista nu e altceva decat o adunatura de... nimicuri. Un atom are vreo 99% spatiu gol, noi suntem formati din sute de trilioane de atomi. Uuuuu :>

http://www.youtube.com/watch?v=EjaGktVQdNg

Despre crestinism... daca stii putine din religiile vechi, o sa vezi ca e doar un basm, ca cele din care au furat idei, din moment ce nimeni nu-i mai venereaza pe acei zei si lumea inca exista, o duce mai bine ca inainte, unde mai pui ca simpla venerarea a lui Iisus a facut dintr-un om un super om, pui de zeu? Neurologii si psihologii explica experientele religioase ale crestinilor, pe unele dintre ele le poti observa si intelege si tu, fara vreun studiu facut de cine stie cine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu are deloc sens varianta atee prezentata. Eu nu cred ca ateii gandesc asa, eu unul nu. In gandirea ateilor magia nu are ce cauta, totul este cauza si efect, mai exact, orice cauză are un efect rezultant şi fiecare efect devine cauza unui alt efec. Nu stim cum a aparut singularitatea, ce anume a cauzat-o, dar totul trebuie sa aiba o explicatie rationala, fara nici-un pic de magie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ateismul e lipsa credintei in orice lucru, ce a fost la inceput nu stim unde a fost acel big bang inainte sau dupa big bang?
isi recomand sa studiezi stiinta apoi sa comentezi ceva, cea ce spui tu este o aiureala fara logica, sens, acel big bang a eliberat energie care acea energie sa transformat in hidrogen, hidrogenul supus la temperaturi mari s-a format un nor din care au luat nastere stelele apoi planetele din praf stelar, sistemul solar acum 5 mld de ani, acum 4, 55 mld de ani pamantul apoi thea a lovit pamantul din acea ciocnire a rezultat luna din acele bucati adunate

apoi apa a fost adusa de meteoriti care timp de milioane de ani a format oceane, thea avea mult fier cea ce a permis ca pamantul sa aiba electromagnetism, apoi din pamant au iesit vulcane cum sunt acum in oceane astea au iesit afara din cauza presiuni enorme din scoarta
apoi a aparut viata adusa de acel meteoriti amonioacizi elementele primiodiale ale vieti, viata a facut ceva uimitor a dat oxigen in astmosfera
evolutia inseamna
selectie naturala
iziloarea raselor geografice duce la noi specii
mutati genetice
unde vezi tu ceva magic?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Care din texte descrie crestinismul?
Sa fi fericit si multumit cu parerea ta, nu mai prostii si pe altii!
Christos a inviat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ateismul inseamna mai degraba negarea existentei zeilor decat credinta in nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Care?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ahaaaa.asa a luat nastere si casa mea.a esplodat materia, si s-a asezat in straturi di 8 etaje, in al sapti-lea trezitu-m-am eu cu fimeie, copchii, si toate cele.compul l-am primit cadou di la Doamne-Doamne in urma unei rugaciuni.nu credeam in el da acum DA.ce tii si cu credinta asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt doua texte fara sens, primul descrie povestea din biblie si al doilea asa-zis gandire a ateiilorhappy Nu au de a face cu realitatea. Nu toti ateii gandesc asa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează