Antihristul a fost, este si va fi mereu prezent in mijlocul nostru. Oare Biserica nu a zvut de infruntat foarta Antihristului inca de la inceputurile ei? (ex: Persecutiile). Antihrist sunt toti aceia care sunt si lupta impotriva lui Cristos.
Şi eu sunt de aceeași părere, realitatea nu e ceea ce ni se servește. N-aş putea să mă pronunț cu un nume sau o idee, cert e că ne așteaptă vremuri grele.
Ateismul asa zis "stiintific", umanismul, scepticismul, deismul, materialismul, agnosticismul, panteismul sunt la baza anticristului. Anticristul este un curent ideologic propagat printre oameni la orice nivel social si care are ca sursa de inspiratie pe Diavol. Anticristul are mai multe forme ideologice propagate prin internet, mass-media, ziare, reviste, carti si prin viu grai.
Anticrist înseamnă împotriva sau în locul lui Cristos, se aplică tuturor celor care neagă ce spune Biblia despre Isus Cristos, tuturor celor care îi persecută pe continuatorii săi. Cuvântul se referă şi la persoane, organizaţii sau naţiuni care pretind în mod fals că îl reprezintă pe Cristos.
Sectele sunt antihristul! Ele inseala ca Hristos a revenit deja, dar nu in trup, ci in "duh". Unele secte neaga Dumnezeirea lui Hristos, cum este macabra secta iehovista, altele pe ocolisuri, negand Biserica intemeiata de El, preotii, Sfintele Taine, nemurirea sufletului, Sfanta Cruce, icoanele, aceste secte avand doar infatisarea credintei, insa negand puterea ei.
Fereasca Dumnezeu de invataturile diavolesti ale sectelor neoprotestante trimise de americani in Romania! Aceste secte sunt hristosi mincinosi si antihristi!
"Anticrist înseamnă împotriva sau în locul lui Cristos, se aplică tuturor celor care neagă ce spune Biblia despre Isus Cristos, tuturor celor care îi persecută pe continuatorii săi. Cuvântul se referă şi la persoane, organizaţii sau naţiuni care pretind în mod fals că îl reprezintă pe Cristos."
Ba da. Papa este antihristul. Intra pe internet si urmareste videoclipul Vaticanul-cetatea Satanei.
"Cool Doamne-Doamne ne testeaza, desi stie totul." - cand este vorba de libertatea de alegere nu mai se pune problema ca stie totul privitor la viitor desi prevede care va fi cursul evenimentelor NU inseamna ca Dumnezeu stie totul cu privire la viitor in ceea ce priveste creaturile inteligente cu libertate de alegere. A nu se confunda puterea lui Dumnezeu de a dirija evenimentele in ansamblu cu faptul de a sti totul cu privire la viitor sau cu privire la deciziile din fiecare moment pe care le va lua o anumita persoana. Testarea presupune a permite Diavolului sa incerce ( testeze ) oamenii si a observa alegerile pe care le face fiecare creatura inteligenta in parte. Nu e vorba de niste roboti. Dumnezeu nu incearca si nu testeaza pe nimeni in mod direct. De fapt scopul initial al Lui Dumnezeu nu a fost sa testeze oamenii ci de a le oferi ocazia sa-si dovedeasca respectul si iubirea pentru Dumnezeu. Dumnezeu nu l-a creat pe "Lucifer" ca sa devina un verificator sau un tester sau un incercator al oamenilor ci sa aiba in grija planeta Pamant. Diavolul s-a facut sau a devenit de la sine tester provocandu-L pe Dumnezeu. De fapt provocarea nu a fost pentru Dumnezeu pentru ca pe Dumnezeu nu-L poate pune la incercare nimeni. Provocarea se adreseaza celorlalte creaturi inteligente precum ingeri si oameni.
"Mai ai de aflat si de vazut multe. Ca sa iti raspund la ce ai spus, o sa iti spun ca in biserica sunt mare parte prefacuti care zic ca cred in Dumnezeu dar care nu au nicio treaba. Si intr-o zi o sa vina o prigoana asa de mare ca nu o sa ramana langa Dumnezeu decat adevaratii lui oameni." - sunt de acord.
Si satana stie deja ce sfarsit va avea dar continua sa lupte, asta da personaj imaginar, stie ca va pierde batalia dar nu schimba nimic la planul lui, de 2000 de anii tot vine si nimic, ce drama, nu va veni nici peste 5000 ca sunt personaje imaginare, am citit mai jos ca cica stiinta e cu diavolul dar astia se folosesc de stiinta ca sa scrie pe TPU cata ipocrizie, sa le vad eu pe ei cum fug la diavol sa le vindece de o boala, e grav in secolul 21 asa gandire, o tara care cica e in UE si in secolul 21
1 Ioan 2:22-23 afirmă că cine neagă faptul că Iisus ar fi Hristosul (adică Mesia, care înseamnă Mântuitor sau mesager în limba ebraică) este un antihrist[4] („care tăgăduiește pe Tatăl și pe Fiul"). Prin urmare, ateii, agnosticii, hindușii, musulmanii, evreii, budiștii, thelemitii, jainiștii, confucianiștii, taoiștii, șintoiștii, etc., într-un cuvânt toată lumea cu excepția creștinilor este formată din antihriști, deși viziunea conform Sola Scriptura este redată în versetul 19: "Dintre noi au ieșit, dar nu erau de-ai noștri, căci de-ar fi fost de-ai noștri, ar fi rămas cu noi; ci ca să se arate că nu sunt toți de-ai noștri, de aceea au ieșit.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Antihrist
Depinde în ce sens iei termenul. În sens propriu, având în vedere că nu a existat niciodată un "crist" atunci n-o să existe nici un anti-crist. Din punct de vedere ideologic dacă vrei, dacă prin Anticrist te referi la anti-creștinism, adică ceva ce ar putea rade creștinismul de pe fața Pământului, ar fi probabil ce mai mare bine făcut vreodată omenirii.
Papa este doar un jîdan care face miliarde din industria numită creștinism. Am auzit că biserica catolică (Vatican) este cea mai bogată instituție din lume.
N-as crede sa o sa ajunga cineva sa vada iadul sau raiul. Dupa ce o fiinta moare, elementul primordial din el se va manifesta sub o alta forma. Aceasta credinta cum ca omul este o fiinta vesnica nu prea are temei, deoarece nici macar nu e in stare sa ramana, atat cat tine viata lui pe pamant, la fel. Acel asa zis Suflet care se presupune a fi in fiecare om, de fapt nu este un atribut al omului obisnuit, ci al aceluia care a muncit o viata intreaga si a mers pe calea corecta ajungand sa-l dobandeasca. Cercurile ezoterice inca din antichitate munceau pentru a-si crea un suflet, pentru a dobandi anumite calitati vesnice pe care omul de rand nu le avea. Neexistand nimic permanent in fiinta umana soarta lui e sa renasca si sa tot continue acest ciclu pana se va Trezi. Daca lumea se va duce naibii asta va fi doar din cauza oamenilor care au ajuns intr-un stadiu de degradare de care mi-e sila. Dupa ce vom sfarsi ni se va oferi candva o alta sanas, dar pana atunci mai bine am cauta si am incerca sa gasim Calea si sa muncim pentru schimbarea noatra
Acum 1 minut | IoanaMihaela23 a răspuns:
Ateii nu cred in nimic
a fi ateu nu inseamna a nu crede in nimic si doar lipsa credinteti in zeii atat si da probabilitatea mica a afirmateti =exista dumnezeu
Biblia spune ca ACELA care spune ca este reprezentantul lui Dumnezeu pe pamant este anticristul, exista o singura functie religioasa cu acest tupeu, functia papala. Acest lucru a fost descoperit INCA din secolul XIII ce catre credinciosi catolici dar este indicat foarte clar si in Biblie prin locul unde sade, numarul numelui sau 666 dar si activitatea sa unica. Este vorba despre functia papala, oricine ar fi. Antihristul este de peste 1400 de ani printre noi. P.S. Nu exista un foc vesnic ci CONSECINTELE LUI vor fi vesnice.
Se vede că voi creștinii sunteți paraleli cu lumea reală. Nu este vorba de niciun număr imprimat, ci despre un microcip, care a început să fie patentat de evrei și încă este în stadiu de dezvoltare. Tu deja ai un număr fără de care nu exiști în societate, adică CNP-ul, pe care îl primești odată cu certificatul de naștere. Ăsta este sistemul evreiesc de identificare, fără CNP nu exiști.
Microcipul le va permite evreilor să aibă acces la absolut tot ce ține de tine, inclusiv localizarea în timp real dar și "citirea" gândurilor pentru că gândurile sunt impulsuri electrice care vor fi recepționate de microcip și trimise probabil spre un calculator extern spre a fi decodate.
Zici de "cei care se vor însemna", păi dacă se va ajunge la comunismul ăla extrem, nimeni nu prea va mai avea de ales pentru că microcipul va deveni indispensabil în viața individului și fără el nu prea o să mai exiști. Ai deranjat sistemul evreiesc? Printr-o apăsare de buton îți dezactivează microcipul și te dezactivează și pe tine. Totuși eu nu cred că o să ajungem până în halul ăla de sclavie sub obediența evreilor.
http://bucurialuisatan.com/forum/viewtopic.php?id=1496
Cati ani ai, ceea ce se petrece ACUM nici nu-si imagina cineva ca se va intampla acum 25-30 de ani. ACUM sunt acei ani, practic nu va dati seama ca traim vremuri fantastice. Numai cineva a trait si alte vremuri poate face diferenta, suntem la SFARSITUL omenirii asa cum a fost pana acum. Antihristul este de peste 1400 de ani la putere. PAPA.