| dany1988 a întrebat:

De ce l-a facut Dumnezeu pe Adam cu penis? Si de ce nu a facut alt barbat din coasta lui, in loc de femeie?

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

E absurd sa crezi ca un zeu de poveste care e infinit in timp si in spatiu, are nevoie de oameni, ca ii iubeste, ca i-a facut, ca ii baga in Rai si Iad, ca ii pasa de ce face individul x si y, ce mananca, in ce crede si ce carti cu povesti citeste. Un zeu ca cel din cartea cu povesti facea zei nu un Adam pacatos, neascultator si neinstruit. Asa de inteligent si de puternic e personajul din cartea cu povesti incat e invizibil si a dat atata stiinta omului incat a iesit o carte cu povesti primitive, fara logica si fara sens. Are si iubirea foarte mare pe care o combina cu puterea uriasa si lasa oamenii pe care ii iubeste in nestiinta si sa moara in razboaie, de boli si se foame. Asa e personajul din poveste. Merita toata credinta si "iubirea" credulilor.

14 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Nu poate să coexiste doi bărbați.
Acolo unde trăiesc doi bărbați împreună, automat unul din ei se va dezvolta, iar celălalt va involua.
Un bărbat se va dezvolta cu adevărat numai atunci când va trăi alături de propria lui femeie.

| dany1988 explică (pentru anonimg):

Inainte nu era asa.

| halogen001 a răspuns:

Asa a iesit omul din evolutie si primitivii care au scris povestile pentru prostirea credulilor au avut de unde sa se inspire, (din natura) asa ca l-au facut pe Adam cu tot ce trebuie. Cei care au scris povestile erau misogini si nu puteau sa o puna pe Eva la acelasi nivel cu Adam si trecut-o pe locul 2.

| bogdanivasciuc54 a răspuns (pentru halogen001):

Nu te supara, dar nu te sauri sa scrii acelasi lucru? Ca Dumnezeu e un personaj fictiv si inventat din perspectiva naivilor.Eu stiu ca tu crezi asta, dar nu o sa schimbi gandirea nimanui pentru ca teistii au alte argumente diferite fata de ale tale.Tu nu esti un personaj care sa ne schimbe mintile.Nu poti sa atragi un teist spre ateism si invers.Asa ca daca o sa mai continui asa adu si cateva argumente a ceea ce afirmi. Fara suparare. happy happy

| halogen001 a răspuns (pentru bogdanivasciuc54):

Eu nu am intentia sa schimb parerea nimanui. Fiecare e liber sa gandeasca cu capul lui. Argumente trebuie sa-si gaseasca fiecare singur. Eu scriu esentialul care reflecta parerea mea si atat. Eu nu am nimic de castigat sau de pierdut daca cineva crede sau nu intr-un personaj inexistent de poveste folosita pentru manipularea credulilor.

| gigifrone112 a răspuns (pentru halogen001):

Ce parere? Ai citit Biblia sa stii ce scrie in ea?
Tot ce spui tu pe aici e ''asa cred eu, si asa e bine, de ce? Nu stiu, dar asa cred eu, si ASA E BINE''

Adu si tu ceva argumente, si ai sa vezi ca daca le vei cauta, ajungi la concluzia ca Biblia e reala. Daca doar zici '' asa cred eu, asa trebuie sa fie'' N-are nici un rost, mai bine nu mai scrii nimic. Nu crede tot ce e pe net, oamenii de stiinta sunt si de partea Bibliei, cerceteaza si tu, nu sta fix pe o idee pe care nu ai argumente, doar ideile altora cu studii de 2 lei pe bulgarii de zapada din Antarctica pe care a stat un pinguin candva, si ei au descoperit ca acea urma de fund de pinguin e de 20000999543 ani lumina in trecut, inainte sa existe pinguinii, deci sigur e un posterior de extraterestru de pe pluto. In acest timp pinguinul ii asculta si se uita la ei, probabil amuzat de situatie, stergandu-se de zapada de pe posterior.

Fara suparare, te pup

| halogen001 a răspuns (pentru gigifrone112):

E o parere de om normal care nu crede in povesti. N-am sa citesc biblia, ca imi ajunge cat au citit altii si ce fantezii deriva din citirea ei.
E o poveste primitiva, fara sens, fara logica, fara legatura cu realitatea, scrisa de primitivi si pentru primitivi, dar e perfecta pentru manipulat naivii. Acum ca stiinta a mai avansat, se duce la vale toata fantezia din biblie. Nu degeaba se spune ca minciuna are picioare scurte.

| dany1988 explică (pentru halogen001):

Tu ca zeu atotputernic, sa creezi ceva inferior tie? Noi facem roboti ca sa ne ajute, si aia sunt mai buni decat noi. Si nu le cerem sa ne perie, ci sa isi faca treaba pentru care au fost facuti. De fapt nu le cere, ii programam. De fapt exista si roboti care gandesc. Sophia de exemplu. Deci noi suntem un fel de zei =)) Sa-i aud pe creationisti acum ca noi nu dam viata. Zau? Poate nu au auzit de genetica. Si o sa vina si cu alte prostii, O sa zica ca noi nu putem creea viata din nimic. Serios? Pai Dumnezeu a creat viata din nimic? https://www.dw.com/....../a-5603094 si https://www.hotnews.ro/......terie.htm. O sa zica acum caz e tot de la Dumnezeu asta =)) Pai Adam de ce nu putea face asta? =)) Sper ca nu o dau cu cunoasterea, ca, cunoasterea e pacat. Cum se deduce din Biblie. Nu le-a interzis Dumnezeu sa manance din pomul cunoasterii binelui si raului? De ce nu le-a interzis sa nu manance din pomul vietii. =)) Se stie ca daca ii zici la un copil ca nu are voie sa faca un lucrul, el tocmai lucrul ala il face, ca sa afle de ce nu are voie. Daca il face, trebuie sa il omoram? =)) Sau la fel cu oamenii maturi. Daca ii zici la unul sa nu se mast, el tocmai asta face.

| ScofieId a răspuns (pentru gigifrone112):

Frate, nu vreau sa ma bag ca musca in lapte si sa tin partea cuiva neaparat, dar sa il pui să citească o carte prin care va constata ca acest continut al Bibliei este adevărat si ce crede el fals, este cea mai proasta replica pe care o poti da. Un om trebuie sa creada cu logica si inteligenta sa dovezile palpabile pe care le vede. Stii și tu cum arata un exemplu de dovada palpabila dintre zecile de tipuri. Niciodata in viata asta nu o sa dovedești existența cuiva doar pentru ca scrie intr-o carte. Asa pot sa aduc si eu o carte cu ponei zburatori si iti spun sa o citești pentru ca exista. Sau mai credibil, iti aduc una al unui conspirationist care spune ca luna nu exista iar pamantul este plat in care aduce argumente solide pe care el le considera adevarate. Ce faci tu acum nu este un triunf verbal, doar i.ai recomandat o carte care te manipuleaza textual. Un psiholog te poate trata de probleme psihice, iti poate schimba perspectiva si perceptia in mod verbal. Cartea asta o face textual, te manipuleaza cu ideologii si consecinte care sa iti instaleze in creier teama de iad si consecinte pamantesti iar de.asta oamenii slabi de inima si creier cedeaza si spun ca "asta e adevarul".

| dany1988 explică (pentru gigifrone112):

Bibiblia e reala ca Gita, Coran, etc. rolling on the floor

| bogdanivasciuc54 a răspuns:

Ca sa se imperecheze cu o femeie.Ca altfel nu se puteau inmultii.

| dany1988 explică (pentru bogdanivasciuc54):

Serios? Nu era posibil pentru Dumnezeu? Stiind ca el l-a facut pe Adam.

| bogdanivasciuc54 a răspuns (pentru dany1988):

Pai altfel, in ziua de azi, trebuia sa se casatoreasca barbat cu barbat, dupa cum zici tu.

| dany1988 explică (pentru bogdanivasciuc54):

Si nu mai erau femei. Si ar fi normal sa se casatoreasca barbatt cu barbat. Si asa sunt ''pacatoase'' femeile, ''De aia au scurgere'' rolling on the floor