| usuk a întrebat:

Deci am pus o intrebare: ce spune biblia despre raiu'?
si de un lucru m-am convins: nu prea spune mare lucru.
pai daca nu spune ce ma asteapta dupa ce mor, atunci nu mai bine devin musulman? stiti voi, cele 72 de fecioare? stiu ca va fac cu ochiu'; doar ganditi-va ce bune sunt[lol]; musulmani astia is tare "pezevenghi". stiu ei ce stiu;
intrebarea 2: ce alte religii mai dau o astfel de rasplata?[as vrea sa stiu niste alternative]
mersi 'fain'

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Rasplata si mai mare ai daca te faci mormon. Mormonul virtuos devine un Dumnezeu dupa moarte. Deci, conform pariului lui Pascal, trebuie sa alegi mormonismul, deoarece el iti ofera cel mai mare avantaj posibil dupa ce mori. Stii formula: expectanta = probabilitatea * castigul posibil. In cazul mormonismului castigul posibil este infinit (nu finit ca la restul crestinilor si la musulmani), iar probabilitatea e mica dar nu infima.

| anonimg a răspuns:

Nu te lua după cei ce au scris înaintea mea. Rai există şi Biblia vorbeşte foarte bine despre el. Însăşi Adam şi Eva cu fost alungaţi din rai după ce au păcătuit.
Când voi avea timp voi scrie mai mult şi mai detaliat.

| anonimg a răspuns:

"Apoi Domnul Dumnezeu a sadit o gradina in Eden, spre rasarit; si a pus acolo pe omul pe care-l intocmise." (Geneza.2:8)
"Domnul Dumnezeu a luat pe om si l-a asezat in gradina Edenului, ca s-o lucreze si s-o pazeasca." (Geneza.2:15)
"Domnul Dumnezeu a dat omului porunca aceasta: "Poti sa mananci dupa placere din orice pom din gradina". (Geneza.2:16)
"Atunci au auzit glasul Domnului Dumnezeu care umbla prin gradina in racoarea zilei..." (Geneza.3:8)
"Domnul Dumnezeu l-a izgonit din gradina Edenului, ca sa lucreze pamantul din care fusese luat." (Geneza.3:23)
"Astfel a izgonit El pe Adam; si la rasaritul gradinii Edenului a pus niste heruvimi,... ca sa pazeasca drumul care duce la pomul vietii." (Geneza.3:24)
Despre cel mai mare dintre ingeri este scris:
"Stateai in Eden, gradina lui Dumnezeu, si erai acoperit cu tot felul de pietre scumpe..." (Ezechiel.28:13)

"Isus a raspuns: "Adevarat iti spun ca astazi vei fi cu Mine in rai."" (Luca.23:43)
""Celui ce va birui ii voi da sa manance din pomul vietii, care este in raiul lui Dumnezeu."" (Apocalipsa.2:7)
Raiul mai este inlocuit(asemanat) si cu "Imparatia Cerurilor".

Vrei sa cunosti mai in detaliu si mai pe inteles? Citeste de aici: http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html cartea "Patriarhi şi profeţi", cap. 2 - Creaţiunea.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai cat esti in viata le cam faci pi toate, dar dupa ce mori, ce vrei tu, nu sa mai poate.

Răspuns utilizator avertizat
| sempreinvolo30 a răspuns:

(Eclesiastul 9:5) Fiindcă cei vii sunt conştienţi că vor muri, dar cei morţi nu sunt conştienţi de nimic şi nu mai au nicio răsplată, căci până şi amintirea li se uită.
(Eclesiastul 9:10) Tot ce găseşte mâna ta să facă fă cu toată puterea ta, căci în Şeol, locul unde te duci, nu este nici lucrare, nici plan, nici cunoştinţă, nici înţelepciune.
Dupa moarte nu mai este nimic.
Totuti biblia promite ca cei care au murit si au facut binele vor fii inviati pentru atraii vesnic pe acest pamant fara sa mai sufere din cauza bolii, suferintei si a mortii
Revelaţia 21:3, 4) Atunci am auzit un glas puternic de la tron care zicea: „Iată! Cortul lui Dumnezeu este cu oamenii! El va locui cu ei şi ei vor fi popoarele sale. Şi Dumnezeu însuşi va fi cu ei. 4 El va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moartea nu va mai fi. Nici jale, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi. Lucrurile de odinioară au trecut".

| rugbystuBis a răspuns:

1 Religia lui Flying Spaghetty Monster este cea mai tare, si asta pentru ca iti asigura dupa moarte o viata vesnica intr-un paradis cu munti de hamburgheri si rauri de Coca Cola.
2 Evident ca nici Biblia si nici Dumnezeu nu pomenesc de niciun Rai dupa moarte pentru ca acesta nu exista! Adam si Eva cand au fost alungati din rai, au fost alungati aici pe pamant si in viata fiind, deci nu dupa moarte.