|

Helău. Care este faza cu Masonii, cipurile, pacturile cu diavolul? Fundă pentru cine mă lămureşte!

13 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cipurile nu sunt bune de nimic.Autoritatile te vor urmari oriunde, vor asculta tot ce vorbesti, vor vedea ce faci si nu o sa mai ai viata intima.Prin aceste cipuri o sa devenim sclavii masonilor.Iar in legatura cu masonii citeste carte "Cine conduce planeta" de Jan Van Helsing."Cine conduce planeta" e imparita in trei carti.O sa le gasesti greu deoarece sunt interzise iar autorul si-a schimbat numele pentru a nu putea fi prins.In aceste 3 carti vei gasi dovezi care iti vor schimba viata si parerile.Vei afla cum reusesc crestinii sa manipuleze toata populatia globului.Crestinismul e facut cu scopul ca oamenii sa creada in oarecare dumnezeu si sa i se supuna dupa cum le dicteaza preotii.O sa ai o viziune foarte clara asupra lumii si nu vei mai fi hipnotizata de toata lumea.Citeste cartile si iti garantez ca ti se va schimba viata in bine si lumea nu va mai fi in stare sa te pacaleasca cu toate miturile si vei fi in stare sa iei decizii mult mai logice.

12 răspunsuri:
| a răspuns:

Este semnul fiarei.Si orice va primi acest semn isi va vinde sufletul celui rau. Apocalipsa 14:,,„Dacă se închină cineva fiarei şi icoanei ei şi primeşte semnul ei pe frunte sau pe mână,
Apoc 13. 14-16;
va bea şi el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; şi va fi chinuit în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
Şi fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Şi nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei şi icoanei ei şi oricine primeşte semnul numelui ei! http://www.google.ro/......http?/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru EmaS):

Ai invatat biblia pe de rost? Nu ca nu as fii o persoana credincioasa dar nu trebuie sa scrii 40000 de cuvinte!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cipul acela este pentru ca tu, draga mea, sa duci o viata sigura si lipsita de griji.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Inferno):

Mai bine stau intr-o pestera decat cu cip. cu ce te ajuta acel cip?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Inferno):

laughing))))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Allrc24Orthodox):

Daca te pierzi te turma, putem sa te gasim mai usor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este propaganda. Societatea masonilor proteja candva secrete de contructii, ei au construit cele mai frumoase catedrale si biserici care se pot vedea si azi, pe atunci aceste secrete de constructii trebuiau protejate altfel ei ramaneau fara lucru si lucrarile lor puteau fi imitate de oricine cu usurinta happy
In zilele noastre aceste cunostinte nu mai sunt secrete dar au pastrat traditia. Masonii sunt oameni educati, care apreciaza arta, multi dintre ei sunt mari filantropi. De asta portile acestui club sunt inchise si nu aceepta pe oricine, iti poti da seama si singura de ce.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Zenicide):

Atunci cand va refereati la pastrarea secretului constructiilor, ati avut in vedere etapa initiala a istoriei masonice, cand "zidarii liberi", mari constructori de temple si catedrale, formau ceea ce numim "masonerie operativa". Incepand de prin secolul al XVII-lea, in masonerie numarul "masonilor acceptati", care nu erau si "constructori" de meserie, a depasit numarul breslasilor, astfel ca masoneria a devenit din operativa, "speculativa". Obiectivele acestui tip nou de masonerie nu mai erau neaparat legate de arhitectura si zidirea unor constructii, ci se axeaza in principal pe "zidirea propriei personalitati". Masoneria trebuie privita din acest punct de vedere ca o organizatie ce-si propune "transformarea" membrilor ei prin iluminare, o alchimie prin care profanul cautator al luminii este purtat pe drumul initiatic catre Intelepciune.
Cand afirmati ca "portile acestui club sunt inchise" cred ca gresiti. Totusi, aveti dreptate atunci cand spuneti ca nu sunt acceptate orice persoane. Asa este. Sunt acceptate doar acele persoane care se pot plia pe cerintele acestei organizatii. De exemplu, ateii nu pot fi primiti in masonerie, caci una dintre conditii se refera la faptul de a crede in existenta lui Dumnezeu si in nemurirea sufletului. Cu toate acestea, masoneria nu reprezinta o "religie" si nici un substitut al acesteia.
Chiar si asa, masoneria a evoluat de-a lungul istoriei, astazi cunoscandu-se si loji masonice feminine (ex: http://www.mlfr.ro ), desi, traditional, masoneria nu accepta in randurile sale decat barbati.
Cat despre pacte cu "diavolul" (despre care se face vorbire in intrebarea pusa) si altele de genul acesta, toate sunt povesti izvorate din ignoranta si mituri. E drept, ca uneori se aduc "marturii" ale unora ce au parasit aceasta organizatie, din diverse motive, iar "confesiunile" lor sunt expuse drept cele mai mari adevaruri din interiorul masoneriei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Vlelupu):

Multumesc pentru informatii, am inteles mai bine acum.
Cand ziceam "club cu portile inchise" ma refeream la faptul ca isi rezerva dreptul de a-si selecta membrii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Faza e ca bolnavii psihici au libertatea sa-si publice delirurile pe internet. Asta e toata faza cu masonii si semnul fiarei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Maestre,va recunosc drept Dumnezeul meu si va promit sa va servesc atata timp cat voi trai si de aceea renunt la credinta mea in Iisus Chirstos si Sfanta Maria si toti Sfintii din Cer si va promit ca va Voi adora si va Voi omagia de cel putin trei ori pe zi si voi face cel mai mare rau posibil si voi determina si pe altii sa faca rau si in cazul in care voi dori sa ma convertesc iti voi da trupul meu, sufletul si viata mea ca tinand de tine, pe care ti le voi darui fara sa le mai cer inapoi"
Asta-i pactul. Daca vrei mai mult http://fuckmyspirit.wordpress.com/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vor sa ne controleze(sa stim ce facem).
Vor sa fie lumea a lor.CE E ASA GREU OMFG!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează