| dany1988 a întrebat:

Jesus vindeca ''posedatii de demoni''?

12 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Când cineva se enervează, nu-i spunem noi: "Ce, ai draci?"?
Asta înseamnă că toți oamenii care se enervează nu fac altceva decât să-și piardă stăpânirea de sine, și astfel altcineva să-i i-a în stăpânire.
Sunt unii care chiar nu depun niciun efort să se stăpânească, sau au activități ce implică o formă de ocultism; astfel de oameni sunt stăpâniți de mai multe duhuri rele, și ajunși în imposibilitatea de a mai scăpa singuri de ele. În vechime aceștia erau etichetați ca demonizați; în epoca modernă -care nu mai crede în supranatural- ei sunt etichetați ca fiind nebuni, oameni care nu mai au discernământ să deosebească binele de rău, și nici puterea să aleagă binele. Ei sunt conduși întotdeauna de spiritele rele să facă numai răul.

| Theo94 a răspuns:

Iisus ar fi vindecat/exorcizat, un on om posedat din Gadara.

„Căci Iisus îi zicea: Duh necurat, ieși afară din omul acesta! Care-ți este numele? l-a întrebat Iisus. Numele meu este Legiune, a răspuns el, pentru că suntem mulți."

https://ro.wikipedia.org/wiki/Legiune_(demon)

https://en.wikipedia.org/wiki/Legion_(demons)

| apoIIo a răspuns:

Pe aia ii vindeca mafiotul preot.

| Eisenheim a răspuns:

Normal,scrie in biblie, punct. laughing
E ca și cum ai fi beat și vine unu aruncă o găleată de apa pe tine și ești fresh incepi sa reciti toată legislația rutieră pe de rost laughing

| nicucostea855 a răspuns:

Da, vindeca insa posedatul trebuie sa faca si el eforturi. Iacov 4:7:"supuneți-vă lui Dumnezeu,+ dar împotriviți-vă Diavolului,+ și el va fugi de la voi".

Ritualurile de exorcizare nu sunt aprobate de Dumnezeu. Matei 7:22, 23:"Mulți îmi vor zice în ziua aceea: «Doamne, Doamne,+ n-am profețit noi în numele tău, n-am scos noi demoni în numele tău și n-am făcut noi multe lucrări de putere în numele tău?»+ 23 Și totuși, atunci le voi mărturisi: Niciodată nu v-am cunoscut!+ Plecați de la mine, voi, lucrători ai nelegiuirii!"

| dany1988 explică (pentru nicucostea855):

Nu ti se pare ca ''posedatul'' avea epilepsie? Si aia trece dupa cateva minute.

| dany1988 explică (pentru nicucostea855):

Adica efectele.

| nicucostea855 a răspuns (pentru dany1988):

Eu nu comentez pe marginea unor filmulete unde se practica ritualuri de exorcizare.
Epilepsia e una si posedarea e alta. De fapt nu mai exista oameni posedati vizibil ci in mod subtil. Oria aia nu mai e o posedare, e ceva mai subtil mai fin.

Iata cum reda Biblia aceasta posedare subtila, mai degraba influenta demonica:
Apocalipsa 16:14:"Acestea sunt, de fapt, declarații inspirate de demoni; ele fac semne+ și se duc la regii întregului pământ locuit ca să-i adune pentru războiul+ zilei celei mari a Dumnezeului Atotputernic.+"

| dany1988 explică (pentru nicucostea855):

Ce facea acel ''posedat'' de si-au dat seama ca e ''posedat?

| nicucostea855 a răspuns (pentru dany1988):

Ce a fost a fost. Vorbesc despre prezent. Exorcizarile au loc in religia falsa.

| dany1988 explică (pentru nicucostea855):

Ne, ne. Jesus a facut asa ceva. Deci Jesus a fost un sarlatan?

| Mihai45665445676 a răspuns:

Nu niciodată, asta cu Isus Hristos este un mit adică o minciună pe care suntem obligați să o credem, adică să o creada prosti nu eu