|

Nici pana in acest moment nu putem cuprinde cuvantul ADEVAR. Cine este pentru voi Dumnezeu?O PERSOANA care se implica intens in actiunile noastre sau un complex ansamblu de legi universale actiuni si emotii care combinate aduc armonie, pace si dragoste?In viata mea Dumnezeu este... ce nu imi pot imagina, stiu ca exista, e puternic, dar de necuprins. Ceva lipseste. Pana nu clarific aceasta parte nu voi reusi sa inteleg.Sa face omul dupa chipul si asemanarea NOASTRA... imi da de inteles ca omul a fost creat dupa chipul si asemanarea unui grup de Dumnezei sau zei. Deci cui ar trebui sa ma rog daca e vorna de monoteism, si daca tuturor, atunci cum se numesc?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

"Cine este pentru voi Dumnezeu?"
Apocalipsa 4:11 - "Vrednic esti Doamne si Dumnezeul nostru, sa primesti slava, cinstea si puterea, caci Tu ai facut toate lucrurile si prin voia Ta stau in fiinta si au fost facute!"
Iacov 2:23 - Astfel s-a implinit Scriptura care zice: "Avraam a crezut pe Dumnezeu, si i s-a socotit ca neprihanire"; si el a fost numit "prietenul lui Dumnezeu."
Iacov 4:8 - Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
El este Creatorul nostru, o PERSOANA REALA de care ne putem apropia si putem fi prieteni, chiar dacă vom avea de învaţat la nesfârlit despre El. (Eclesiastul 3:11)

"Sa face omul dupa chipul si asemanarea NOASTRA... imi da de inteles ca omul a fost creat dupa chipul si asemanarea unui grup de Dumnezei sau zei."

Ioan 6:38 - "caci M-am coborat din cer ca sa fac nu voia Mea, ci voia Celui ce M-a trimis."
Ioan 17:5 - "Si acum, Tata, proslaveste-Ma la Tine insuti cu slava pe care o aveam la Tine, inainte de a fi lumea."
Coloseni 1:15, 16 - " El este chipul Dumnezeului celui nevazut, Cel intai nascut din toata zidirea.
16. Pentru ca prin El au fost facute toate lucrurile care sunt in ceruri si pe pamant, cele vazute si cele nevazute: fie scaune de domnii, fie dregatorii, fie domnii, fie stapaniri. Toate au fost facute prin El si pentru El."
Isus a fost prima lucrare de creaţie a lui Dumnezeu. El la folosit pe Isus la crearea tuturor celorlalte lucruri, deci şi a omului. Când citim că Dumnezeu a zis să facă om "după chipul şi asemănarea noastră", el se referea la Isus care lucra alături de el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citatul.din.Genesa.se.refera.la.trup.suflet.si.duh.
D-zeu.nu.e.nume.e.atribut.
daca.tu.esti.nascut,din.om.inseamna.ca.esti.om.nu.pasare,animal,peste,etc...si.Isus.daca.e.din.D-zeu.inseamna.ca.e.D-zeu.
La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi Cuvântul era Dumnezeu.Ioan1.1

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu nu in sensul ca arata la fata ca El ci in sensul ca noi suntem smeriti si buni la suflet ca Dumnezeu cand ne-a creat si ar trebui sa te rogi lui IIsus la Dumnezeu si asa toate problemele iti vor fi clarificate caci Dumnezeu a spus:"Cautati imparatia cerurilor si toate celelalte vi se vor adauga" asta inseamna ca daca il iubesti si il cauti pe Dumnezeu ti se vor rezolva toate problemele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează