|

Sa zicem ca: "Daca platesc un asasin ca sa ii fac rau unei anumite persoane caruia ii port ura si ranchiuna iar asasinul isi face treaba pana la capat" se va afla oare ca in spatele la toate astea am fost de fapt eu si nu altcineva?Ce spune Biblia si Dumnezeu despre crimele cu autori necunoscuti? Vor fi prinsi cei care fac asta? Se va afla ca am fost eu?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

„22. Căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit şi nimic tăinuit care nu va ieşi la lumină." - Marcu 4.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai bine te ai întreba ce zice codul penal ca ala te baga la pușcărie

| a răspuns:

Apocalipsa 20:12:
"Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stând în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este Cartea Vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea."
Comentariu azs.
"Morţi. Fără îndoială că acest pasaj se referă la cei care vor învia la a doua înviere (vezi comentariul de la v. 5, 7).

Mari şi mici. Statutul pe care l-au avut oamenii nu are nici o importanţă la această întâlnire cu Dumnezeu. Mulţi din cei care au avut poziţii înalte în lume, au scăpat, pe când erau în viaţă, de răsplata pentru faptele lor rele. La judecata finală a lui Dumnezeu se va face dreptate deplină.

Cărţi. [Cărţile, KJV]. În greceşte cuvântul acesta nu are articolul hotărât (ca în traducerea Cornilescu). Acestea sunt cărţile în care este scris raportul vieţilor oamenilor. Nici o sentinţă dată vreunei persoane nelegiuite nu va fi arbitrară, părtinitoare sau nedreaptă. În ce priveşte clasificarea acestor cărţi, vezi comentariul de la Daniel 7, 10.

O altă carte. Adică încă o carte.

Cartea vieţii. Vezi comentariul de la Filipeni 4, 3; compară-l cu cel de la Luca 10, 20.

După faptele lor. Vezi comentariul de la Romani 2, 6. Aceasta este dovada pe care toţi o pot vedea şi evalua."

| a răspuns:

Dumnezeu știe absolut tot ce faci tu. Te faci vinovat dacă vrei să faci așa ceva.

| explică (pentru Celcestietot):

Asa e ma fac vinovad, dar faza e ca nu o sa stie nimeni ca in spatele acelui asasin platit a fost de fapt mana mea.

| a răspuns:

Pai sa vede ce spune Dumnezeu in vechiul testament in Isaia 29:15 '' Vai de cei ce îşi ascund planurile dinaintea Domnului, care îşi fac faptele în întuneric şi zic: „Cine ne vede şi cine ne ştie?"''