anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut, sunt crestin ortodox si vreau sa ma trec la religia satanista, cum si ce sa fac sau cine e satanist sa ma ajute cu idei.

39 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Dragule, nu trebuie sa faci nimic, esti deja unde doresti. Seful tau te-a trecut deja in evidenta sa.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce ai vrea să treci la.
Și religia ortodoxă are pe Satan.
Să îl preamărești pe Satan, ți se pare un avantaj?
Cum ar fi?
Când spui că ești un creștin, ce vrei să spui cu asta?
Asta înseamnă că chiar crezi ce spui, sau spui ce crezi, și de fapt porți doar un nume?
Dar dacă treci la cealaltă religie, cea satanistă, ce o să faci. și acolo o să te faci că te faci că ești?
Și cun poți să treci de la o cresdință, ceea ce crezi, nu ceea ce spui, la alta?
În religia creștină Satan este simbolul răului, știi asta?
Dar despre religia satanistă ce știi, când ceri idei pe TPU?
Deci plutești pe undeva pe deasupra tuturor acestor idei despre ceea ce înseamnă o religie, și cauți ceva cool, ceva de genu, să fie cât mai mișto?

| Nyku7877 a răspuns (pentru sadrian46):

Nu manca rahat!

| Nyku7877 a răspuns (pentru sadrian46):

Un bosorog analfabet

| minrest a răspuns (pentru Nyku7877):

Deci asa te recomanzi, ca bosorog analfabet, si vrei sa devii satanist, dar ce, Satan e cosul tau de gunoi? Ca sa poti fi satanist, in primul rand schimba-ti numele, care este un afront la adresa lui Satan. ''Mi ca El'', in ebraica, inseamna ''cine este ca Domnul?'', acesta este strigatul arhanghelului Mihai prin care a oprit rascoala ingerilor, cu sabia de foc; schimba si numele Gabriel, este arhanghelul care protejeaza cultura monoteista, cultul lui Dumnezeu. Iti schimbi aceste nume in actele de identitate, Satan nu accepta sa Il lauzi pe Dumnezeu in numele tale. Bosorog analfabet ipocrit ce esti.

| minrest a răspuns (pentru Nyku7877):

De ce, ti-a facut rau? Trebuia sa il mananci cu o rugaciune de multumire pentru Satan, asta e secretul; mai incearca o data, de data asta cum te-am invatat eu.

| Helper07 a răspuns (pentru minrest):

Cu ce e mai bun Satan ca Dumnezeu? Sunteti ca niste molii care se duc singure la lumina focului si mor arse.

| minrest a răspuns (pentru Helper07):

Nu e mai bun cu nimic. Te rog mult sa imi arati prin ce dau de inteles sau afirm ca e mai bun Satan ca Dumnezeu. Nu il intreb pe Celcestietot, omul nu poate gandi, dar pe tine te intreb: de ce crezi ca as sustine sub orice forma pe Satan?

| Helper07 a răspuns (pentru minrest):

Inteleg ca nu spui asta, dar de ce il sfatuiesti spre implinirea pornirii lui rea?

| minrest a răspuns (pentru Helper07):

Ii arat ca nu e consecvent nici ca satanist. Nu poti sa spui ca il sfatuiesc, citeste mai atent exact la ce ii raspund.

| Helper07 a răspuns (pentru minrest):

Bine, m-ai lamurit.

| Celcestietot a răspuns:

Vrei să arzi pe veci în Iad? Vrei să simți focul cel veșnic?

| Helper07 a răspuns (pentru Celcestietot):

Vrei sa il intarati?

| Celcestietot a răspuns (pentru Helper07):

Chiar nu vreau asta.

| Celcestietot a răspuns:

Ia uite unde erau slujitorii lui Satan pe TPU (minrest si Intum)! Iezerul de foc va asteapta deja, doar moartea va mai desparte de el laughing! Mai bine va legati o piatra de gat si va aruncati in mare decat sa duceti si pe altii spre pierzanie.

| Helper07 a răspuns (pentru Celcestietot):

Vezi ca nu cumva sa vorbesti si despre tine. Nu ii ajuti asa.

| Celcestietot a răspuns (pentru Helper07):

Eu sunt cu Dumnezeu, doar ma sti happy.

| Helper07 a răspuns (pentru Celcestietot):

Esti pentru Dumnezeu nu impotriva Lui, dar prieten cu Dumnezeu ma indoiesc ca esti.

| Celcestietot a răspuns (pentru Helper07):

Daca prin prieten te referi că vorbesc cu Dumnezeu și îmi răspunde direct cu vorbe, atunci, nu sunt prieten cu El. Dar, prin ascultare, trecerea la fapte etc, poți deveni prieten cu Dumnezeu. Nu trebuie neapărat să îți vorbească.

| Helper07 a răspuns (pentru Celcestietot):

Evident ca nu ma refer la vorbirea directa. Faptele vorbesc dela sine. Pentru a fi prieten cu cineva trebuie sa-l/L cunosti.

| Celcestietot a răspuns (pentru Helper07):

Eu spun că îl cunosc pe Dumnezeu, dar important este ca și El să mă cunoască pe mine. Daca nu mă cunoaște Dumnezeu, focul veșnic așteaptă. Acum sa vedem și ce se întâmplă în viața de apoi, nimic nu este clar momentan cu privire la destinația mea finala de exemplu.

| Helper07 a răspuns (pentru Celcestietot):

Matei 7, 21-23: "Nu orisicine-Mi zice:"Doamne, Doamne" va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. Multi Imi vor zice in ziua aceea: "Doamne, Doamne, n-am proorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi demoni in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in numele Tau? Atunci le voi spune curat: "Niciodata nu v-am cunoscut. Departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege."

| Celcestietot a răspuns (pentru Helper07):

Da, exact.

| Intum a răspuns:

Sunt pantei at, dar am tangente cu satanismul, so ask me.

| Nilsson a răspuns:

Sărmanii de voi, vă duceți în brațele Satanei crezând că o să vă fie bine precum se duce un copil în casa unui pedofil-ucigaș crezând că o să primească de la el și mai multe dulciuri.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Numele care-l porți pe TPU este format din doua nume care in Biblie aparțin unor ingeri. Mihail mai este denumit si Domnul Isus Hristos. Le-ai ales intenționat sau le porți si in realitate? Eu credeam ca le-ai ales din respect, pentru ca ești creștin. Daca vrei informații despre Satan, citește Biblia si acolo vei afla totul despre el. Daca caracterul lui te caracterizează, ești oricum satanist numai nu cu acte.Dar daca dorești acte, atunci afla cu nu vei putea sa dai detalii despre ei fiindca te lichidează. Chiar si oamenii care vor afla te vor marginaliza.Si atunci vei rămâne doar cu vizitele spiritelor rele care nu întotdeauna sunt prietenoase cu omul chiar daca e dedicat lor trup si suflet. Citește cartea "O călătorie in supranatural" de Roger J. Morneau pentru mai multe informații.

| Mircea08 a răspuns:

Nu trebuie sa mai faci nimic - ai facut deja totul. Mai ramane sa te obisnuiesti cu ideea de a trai vesnic asa cun tie iti displace cel mai mult

| FreddieM a răspuns:

Nu te converti, fratioare. Esti deja in ea.

anonim_4396
| Anonim explică:

In ziua de astazi dintr-un simplu click poti afla destul de multe informatii despre un subiect anume. Exista tot felul de siteu-ri de satanisti, unde se vorbeste despre ce trebuie sa faci ca sa devii satanist. Un site ar fi „bucuria lui satan". stiu ca pe el se vorbea despre tot felul de lucruri ce trebuie sa le faci.

Totusi eu te sfatuiesc sa te gandesti bine la alegerile tale si la ce repercusiuni s-ar putea sa aiba acestea. Sa nu ajungi sa faci ceva doar asa, de dragul de a fi cool si in realitate sa nu prea ai habar in ce te bagi de fapt.

Dupa parerea mea, ar trebui sa fi mai atent la vorbele tale. Pana la urma domnul sadrian46 nu ti-a spus nimic rau ca tu sa il jignesti. Prin cuvintele dansului tu ai putea ajunge sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. Sa ajungi sa te gandesti si sa intelegi mai bine de ce faci anumite lucruri. Sa vezi daca chiar ar trebui sa continui cu alegerea asta sau nu.

| Irinel15123532 a răspuns:

De ce vrei asta? Ce s-a intamplat?

| Helper07 a răspuns:

Nu te face satanist. Orice ti-ar oferi diavolul, nu poate intrece iubirea lui Dumnezeu. Satan va pierde si tu vei pierde la fel. Fi cu inima deschisa, nu impietrita. O sa sfarsesti si tu impietrit in iubirea ta de sine necunoscand adevarata fericire niciodata. Niciodata nu vei fi fericit pe deplin, mereu vei crede ca n-ai destule(poate) dar de fapt nu Il ai pe Hristos. De cine vrei sa asculti? De Hristos care si-a dat viata pentru tine fiindca te iubeste, sau de Diavol, care n-ar face vreodata vreun sacrificiu pentru tine, caruia nu-i pasa de tine si care se veseleste cand vede ca i-a mai picat un "fluture" in plasa. Satan iti poate da multe, dar fericirea nu ti-o poate da.

| minrest a răspuns (pentru Helper07):

De unde sa ii dea Satan ceva? Unde ar mai fi arta, daca ii da ceva la schimb? Nu ii da absolut nimic, fii linistit.

| Helper07 a răspuns (pentru minrest):

Citeste cartea "O calatorie in Supranatural".

| minrest a răspuns (pentru Helper07):

Nu pot sa citesc orice pentru ca mi s-a recomandat asa, fara explicatii si fara sa fi intrebat ceva; eu oricum citesc foarte mult. Spune-mi ce problema adreseaza cartea, si mai vedem.

| Helper07 a răspuns (pentru minrest):

E despre un om care a fost satanist.

| minrest a răspuns (pentru Helper07):

Pai sunt deja convins ca a avut cea mai grea soarta, de fapt am vazut chiar aici pe site satanisti spalati pe creier cu peria de dusumele, ce sa mai citesc cartea.

| LEG24rot a răspuns:

Satanismul are 11 porunci pe care trebuie sa le respecţi, hai sa ti le insir
1. Nu-ti da opiniile sau sfatul decat daca esti rugat.

2. Nu-ti povesti necazurile altora decat daca esti sigur ca acestia vor sa le auda.

3. Cand te afli in lacasul altuia arata-i respect, altfel nu te duce acolo.

4. Daca un invitat in lacasul tau te enerveaza, trateaza-l cu cruzime si fara mila.

5. Nu face avansuri sexuale decat daca ai primit semnalul de imperechere.

6. Nu lua ceea ce nu-ti apartine decat daca este o povara pentru cealalta persoana si aceasta cere sa fie eliberat de povara.

7. Recunoaste puterea magiei daca ai folosit-o cu succes pentru ati indeplini dorintele. Daca negi puterea magiei dupa ce ai chemat-o cu succes, vei pierde tot ce ai obtinut.

8. Nu te plange de nimic din ceea ce nu esti implicat direct.

9. Nu face rau copiilor mici.

10. Nu ucide animale neumane decat daca esti atacat sau pentru mancarea ta.

11. Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, DISTRUGE-L.

trebuie sa fii sigur pe ce vrei, sa i te inchini lui, daca o faci, fa-o pe cocoasa ta, succes, respectă poruncile si documenteaza-te despre tot ce vrei, deocamdată atat iti pot oferi, restul descoperi tu

| Helper07 a răspuns (pentru LEG24rot):

Sunteti ca niste molii care se duc singure la lumina focului si mor arse.

| Shadow136o a răspuns:

De ce ai vrea sa faci prostia asta? Ce motiv ai avea ca tu sa ai alegerea asta? Explica-ne și noua