|

Sunt creştină şi vreau să-mi schimb religia în religie masonică[iluminaţii, satanismul] Nişte sfaturi? big grin

32 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Satanist devii cu ajutorul propriei minti si vointe.
Pentru initierea in Satanism nu este nevoie nici de vreun ritual specific, nici de vreun "preot" Satanist. Nu este nevoie decat de cel mai de pret lucru din Satanism: de tine.
Aceasta religie, daca nu anuleaza cu totul, cel putin face legautura intre spiritualitate si ratiune. Nu degeaba se spune ca esti propriul "zeu". Or fiind propriul zeu, nu mai este nevoie de nici un interlocutor intre tine si religia ta.
Devii Satanist pentru ca asa hotarasti tu, si nici o organizatie oficiala sau mai putin oficiala nu este mai presus de tine.
Satanismul este prin excelenta o religie a individului.

31 răspunsuri:
| a răspuns:

Mare parte din masoni sunt crestini.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Inferno):

Ce mişto :X

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Inferno):

Crestini,deisti,panteisti, budhisti chiar si hidusi si politeisti, dar ateii nu sunt acceptati din cate m-am documentat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca ateismul contravine cerintelor masonice, credinta intr-un arhitect universal ce a proiectat lumea fiind principala.
Ce logica ar mai avea juramantul pe Biblie sau alta carte sfanta daca respectivul nu crede in asa ceva?
Cei ce transgreseaza regulamentul masonic nu sunt bineveniti in masonerie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Inferno):

Totusi deisti sau panteisti nu tin cont de asa numitele "carti sfinte"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iluminatii nu mai exista, iar masonilor s-ar putea sa nu le placa satanismul. In masonerie nu intra oricine, ci doar persoane care dau dovada de caracter. Masonii pun baza pe moralitate, altruism si pe valorile familiale, de-aia nu prea le place satanismul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Schimba si tu ceva pe minte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fereasca Dumnezeu sa te dai pe mana satanei, vei de capul tau...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Şi viaţa veşnică cui o laşi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Multe secte invită la studii biblice, DAR, studiile biblice" oferite de diferite grupări nu fac altceva decât să "orienteze" persoana spre acea grupare, situaţie în care se preferă sensul "atrăgător" dar "viciat", şi nu cel din contextul istoric. Şi iată că "plăcute" au putut ajunge să fie mii şi mii de variante de interpretare a Bibliei.

Dificultatea înţelegerii textului sacru este data de predominanţa foarte mare a LIMBAJULUI METAFORIC, simbolic, a folosirii VALORILOR POLISEMANTICE ale cuvintelor!

Ştii ce este aceea literatură, ştii cât de uşor poate fi interpretat un text într-un fel sau altul! La fel este şi cu Scriptura. De aceea există astăzi aproape 40000 de secte de origine creştină…

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un studiu oferit de o sectă nu este altceva decât un curs de FORMARE A MODULUI DE A PRIVI lucrurile, şi o dată ce modul de gândire este viciat, toate ideile vor fi forţat interpretate în acea direcţie. Sute de secte oferă pe la noi "Studiile biblice" şi tot atâtea moduri de interpretare diferite vor exista, pentru a se crea impresia că Sciptura susţine fix gruparea lor.

Cel care doreşte să treacă peste dificultăţile de înţelegerea le textului, poate uşor să ceară sfatul unui preot. Să citească Biblia (cartea sau on-line) iar ulterior să întreabe fie un preot, fie un profesor de religie, asupra versetelor care par a ridica ceva probleme de înţelegere…
Numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Masonii sunt oameni cu putere, cu influenta, cu bani; cu ce crezi ca i-ai putea ajuta? Ei nu au nevoie de ajutor.
In ce priveste celalalt subiect, se pare ca tu te joci cu focul. Vrei oare sa ajungi o persoana demonizata? Crezi ca tu oare ca vrajmasul lui Dumnezeu si al oamenilor iti vrea binele de vrei sa treci de partea lui? El este mai puternic ca tine. Nu va mai exista cale de scapare din mainile lui daca vei intra in stapanirea lui de buna voie. N-ai de ales: daca vrei sa fii in viata, daca vrei sa fii si fericita, atunci trebuie ca sa alergi la Dumnezeu. El te iubeste si nu este aspru cum Il crezi tu. Daca ar fi fost aspru, de mult nu ar mai fi existat fiinte pe pamant...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Le-ai incurcat...

Nu exista religie masonica. La ei trebuie sa fii acceptat, dar nu e o religie in sine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Masoneria nu este o religie. Nu este nici macar o secta religioasa si da nu este nici organizatie misogina.
PS: satanismul nu are nimic a face cu masoneria. Masoneria nu este nici organizatie oculta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Exilee):

In sfarsit un crestin cu picioarele pe pamant

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar? Fiindca ti-a dat un copy-paste si ti-a dat si sursa?
Pot fi verificate acele experiente si credibilitatea lor?
Daca raspunsul e nu, nu ar trebui nici sa bagam in seama articolul.
straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru ErrorFound):

Error cred ca lui UnOmNou alias exile voiai sa-i scrii nu mie deoarece eu chiar nimic nu am dat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu, tie:"In sfarsit un crestin cu picioarele pe pamant".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O istorioara despre ce s-a intamplat in trecut.

DEMOSTENE MASONUL

Prietenul meu M. locuia împreună cu cineva din Atena, pe nume Kostas, student la stomatologie. La acesta venea în vizită de câteva ori pe an un văr din Atena pe nume Demostene, si rămânea la ei câteva zile.

Demostene era cu doi-trei ani mai mare decât noi. Lucra pe atunci la o firmă de turism. Era mason. Venea, asadar, si se încingeau discutii filosofice despre om, despre lume, despre Dumnezeu, despre tehnici magice s.a.m.d.

Lui M. îi făcea plăcere să discute cu el, întrucât poseda multe cunostinte. Se mărginea însă la atât. Nu avea încredere în el, socotindu-i pe masoni dubiosi. Nu agrea „activitatea" lui, precum avea obiceiul să spună.

Odată, pe când discutau despre tehnici oculte, M. 1-a luat peste picior, iar Demostene s-a enervat. Apropiindu-se de fereastra lui M., a suflat până ce a aburit geamul, si a schitat cu degetul niste forme ciudate. Apoi a bolborosit ceva, fără să înteleagă nimeni ce spune. După ce a terminat, a continuat discutia. Foarte târziu, pe la 2-3 după miezul noptii, au mers să se culce, cei doi veri împreună, iar M. singur în camera lui.

Iată ce povesteste el însusi despre experienta sa:

„Numai ce mă ia somnul si - dang! - aud o lovitură în geam si sar din pat. ŤPotoleste-teť, îmi zic în sinea mea, după care mă culc la loc. Peste putin - poc! - o lovitură si mai puternică. Sar iarăsi, speriat si enervat. Am fumat câteva tigări, am căzut pe gânduri si am concluzionat că sunt încă sub influenta discutiei cu Demostene; m-am linistit si m-am culcat la loc, după ce mai întâi am deschis fereastra si m-am asigurat că nu e vorba de vreo glumă. De data aceasta am adormit bine. Lovitura s-a auzit însă din nou, puternică si sălbatică. Primul lucru pe care l-am zărit îndată ce am deschis ochii a fost forma pe care o desenase Demostene si ciudatele litere-simboluri, care erau luminate de neonul...2008 - 2190 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N 1875, rusoaica Helena Blavatsky si colonelul de origine evreiască Henry S. Olcott întemeiază la New York Societatea Teozofică, având ca obiect de activitate ocultismul. Blavatsky era medium. In 1873 1-a cunoscut pe generalul Albert Pike, liderul a 23 de loji masonice din lume. La sugestia Helenei, acesta impune crearea de loji destinate femeilor. Tot la propunerea lui Blavatsky, se introduc sedinte de spiritism în cadrul tuturor acestor loji. în 1878, generalul Pike acordă Helenei gradul masonic 33. în aceeasi perioadă, cartierul general al Societătii Teozofice se mută din New York în Andyar, o suburbie a orasului Madras din India. Blavatsky a decedat pe 8 mai 1891.

Evreica Annie Besant Stein (1874-1933), fidelă discipolă a sa, îsi arogă sarcina de a asigura continuitatea Societătii Teozofice. Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai ei a fost masonul Charles Leadbeater, care declara că este mag alb si că reusise să-si trezească sarpele Kundalini. Cei doi au fost artizanii a ceea ce as numi „marea înselăciune".

In India, datorită cruntei sărăcii, deseori părintii îsi vând copiii încă de mici unor bordeluri sau unor oameni bogati. Besant si Leadbeater au „selectat" asadar un copil mic al unei familii indiene foarte sărace (întrucât, spuneau ei, acesta ar fi avut „o aură foarte pură") si l-au luat împreună cu ei pentru a-1 creste ca pe un Mesia al Noii Ere. Krishnamurti a fost educat din fragedă vârstă pentru acest rol. Desi n-a izbutit niciodată să fie admis într-o universitate, a „studiat" totusi în Anglia si a devenit un anglo-indian după toate tiparele spiritului modern.

In tot acest răstimp, Anny Besant îi pregătea sistematic terenul, răspândind prin intermediul Societătii Teozofice stirea că „Mesia a revenit pe pământ"!

Când Krishnamurti a ajuns la o vârstă potrivită, Besant si-a adus scenariul la punctul culminant, întemeind în cinstea acestuia misticul „Ordin...2004 - 2179 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Draguto, nu stii tu oare ce vrei? Adevaratii crestini, nu pot sa se schimbe decat in crestini falsi. Asta este dorinta lui Satan, ca cei mai multi oameni ajunsi intr-un intuneric spiritual, sa bajbaie, sa nu vada lumina adevarului, chiar daca este aproape de fiecare. Eu, iti sugerez sa studiezi biblia cu Martorii lui Iehova, si mintea si inima ta daca vor reactiona pozitiv, te ve-i putea depeacum bucura de adevarata viata, nu de amagiri, practici si invataturi gresite. Daca doresti mai vorbim.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai mare pacat in satanism este prostia, deci tu nu poti trece la aceasta religie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O intrebare: De ce doresti sa aderezi la satanism?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Masonerie nu e religie. Masoneria, satnismul si illuminati sunt 3 chestii diferite. Proasta mai esti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Esti troll? Desigur...Dar daca vrei un sfat neaparat dai foc la o biserica, iluminatii te vor vedea si te vor primi in grupul lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Fetita, mi-e mila de tie. Nu ca mi-ar pasa de religia ta.

Ma ingrijoreaza modul penibil in care vrei sa atragi atentia. Auzi, religie masonica!

Tu habar n-ai ce inseamna o iota din ce ai spus, dar bag mana in foc ca ai auzit pe la prieteni cuvintele astea si ti se par "jmechere".

Iti sugerez sa te intorci la cartile tale de colorat, astea nu-s treburi de fete ca tine, cu logica la pamant.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am auzit ca e smecher sa fii satanist, illuminatii asa ca am ales sa devin si eu unul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa crezi in ce vrei tu. Satanismul nu inseamna sa crezi in "S*tana*, ci sa crezi in tine insuti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te alaturi masonilor iti va fi foarte greu sa le dovedesti ca esti demna si ca nu vei divulga secretul cunoasterii. Sa spun mai pe scurt, va trebui sa protejezi secretul cunoasterii cu pretul vietii tale. Oricum trebuie sa fii o persoana intelectuala sau cu multa putere politica, deoarece ei asta cauta, cum sa se foloseasca de tine si cum sa schimbe lumea dupa bunul lor plac.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stiu eu una noua

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dece ai vrea sa renunti la crestinitate?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează