Hmmm... in momentul de fata nu mi-e frica de moarte. Cred ca Isus Hristos m-a spalat in Sangele Sau cel Sfant si m-a curatit de orice vina. Eu sincer, abia astept sa se termine odata cu pamantul asta, cu rautatea de pe el. Abia astept sa ma intalnesc cu Mantuitorul meu.
La toti ne e frica intr-un mod sau altul,indiferent ce afirmam,doar pentru simplul fapt ca nu ne putem imagina pe noi insine neexistand. Moarte... unii nici nu stim la ce sa ne gandim mai intai cand auzim. La procesul propriu-zis, cand incetezi din viata sau la acel inger cu aripi negre care are o pelerina invizibila sa nu-l vedem si vreun cutit sau coasa, depinde ce gaseste si el pe acasa ca la cate drumuri are de facut...trebuie sa-l intelegem.
Cred ca ar trebui sa ne fie frica mai mult de ce o sa fie dupa, ca moartea nu inseamna nimic, e doar un pod atat tot.
Nu. Nu imi este frica. moartea e doar inceputul. daca as stii ca nu mai exista nimic dupa, cu siguranta mi-ar fi...
De unde sti ca exista ceva dincolo?
De unde stiu? ... pai nu pot spune ca stiu, intr-adevar, dar cred. Incearca sa iti imaginezi ca dupa ce mori nu mai e nimic, ca pur si simplu nu mai existi.Eu nu as putea sa imi imaginez, pur si simplu nu pot sa concep chestia asta, la urma urmei, pentru ce ne-am mai nascut daca oricum nu ajungem nicaieri la final. Mie asta mi se pare o explicatie chiar mai logica decat teoriile alea stupide cum ca nu exista Dumnezeu si nu mai stiu cum am aparut noi oamenii.
. pf, sigur.
Salut! Nu pot spune ca nu e ne este frica ca la toata lumea le este frica.Dar daca mori tot te duci intr-o lume.Ori te duci aproape de Dumnezeu ori te duci la cel rau depinde cum ai avut sufletul in fiata de pe pamant.