| William a întrebat:

Va rog explicati-mi de ce nu a ingaduit Dumnezeu ca Hitler sa fie ucis? Am vazut un documentar pe National Geografic despre tentativele de a il ucide pe Hitler, toate au esuat, si nu au fost putine, eu am vazut pana la 23 (sau cam pe acolo). Daca Hitler ar fi murit mai de mult nu ar fi chinuit atatea milioane de oameni.

23 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Allrc24 a răspuns:

Nu mai crede tot ce auzi pe national geographic, discovery, etc in general media pentru ca toate posturile apartin elitei mondiale. sa iti dau un exemplu: toate marile posturi dedicate cercetarii prezinta ca atentatele din 11 septembrie ca cv facut de mana terorismului, s-au facut zeci de presupuneri in elgatura cu performanta serviciilor secrete americane, unghiul de inclinatie al avionului cand a intrat in cladire, marturii ale pasagerilor etc e5tc dar totul a fost o amre conspiratie. daca te-ai uitat atent cladirile s-au prabusit cum nu se poate mai bine fara sa faca bagube de jur imprejur. ca si cum au fost demolate controlat.totul a fost praf in ochi pentru a prosti oamenii.
uite iti recomand:
http://www.youtube.com/watch?v=SpsqHNNvQB4

este doar prima parte aici erstul pana la 13 le gasesti pe youtube

interviu cu Aaron russon fost preiten al masonilor rockefeller
http://2blackjack1.wordpress.com/......ba-romana/

| cristi202 a răspuns (pentru Allrc24):

Esti interesant. Ai vazut de ce avioane era vorba? Ma refer la marimea lor. Sau macar ai fost prin preajma Gemenilor, ca sa fi vazut cit de "mici" erau? Intr-un asemenea caz, ca intrarea unui avion intr-un zgirie-nori imens, omul prea putin poate calcula efectele dezastrului. Sunt prea multe forte, si prea mari, ca sa poti calcula asa cum zici tu - sa fie distrus doar turnul, fara a fi afectat ce e in jur, adica sa fie o darimare controlata. Iti dau doar un exemplu: pentru asta avionul trebuia exact sa loveasca intr-un punct din structura turnului (daca chiar poate fi vorba de asa ceva), si e vorba de cm, ceea ce e imposibil, avind in vedere marimea si viteza lui, apoi, mai conteaza si cit combustibil a fost in rezervoarele avionului, caci el a produs cea mai mare paguba prin explozia sa, si cred ca in acest caz, trebuia stiut clar poate chiar la litru cit trebuia sa fie, ori asta nu se poate, caci avionul nu consuma constant in mersul lui, consumul depinde de multi factori pe care avionul i-a intilnit din momentul decolarii pina in momentul impactului, si lista poate continua cu imensitatea de factori care au dus la dezastrul ce a fost.

| cristi202 a răspuns:

Si eu ma intrebam uneori de ce mor oamenii buni, iar cei rai traiesc, de parca Dumnezeu nu ar vedea asta. Cei buni, merg acolo sus la El, cei rai insa, daca e sa plece acum, ar suferi vesnic in iad. Eu cred ca Dumnezeu le mai da o sansa, sa devina buni, sa se caiasca si sa se intoarca la El. De aceea si Hitler probabil ca a scapat din atitea atentate.
Si ar mai fi ceva. Daca ar fi murit, nu ar fi fost Holocaustul. Si astra inseamna ceva. Pentru ca datorita Holocaustului poporul Israel si-a primit tara sa. Si asta e o profetie veche din Biblie care trebuia sa fie implinita, deci putem spune ca Hitler, fara sa stie, si-a adus aportul (desigur, unul negativ) la implinirea unei profetii din Biblie. Si de aceea probabil a trebuit sa traiasca.

| Inferno a răspuns:

Nu stiu de ce, dar sa iti spun ceva: Era Hitler pe front cu un pluton de soldati si peste noapte a avut un vis cum ca acolo o sa cada o bomba si o sa ii omoare pe toti. A doua zi a plecat de acolo si ce crezi, chiar a cazut o bomba si a ucis toti oamenii.

| sabin89 a răspuns:

Pai tu ar trebui sa ne spui de ce nu a ingaduit, pentru ca tu esti credincios si cunosti tainele lui Dumnezeu.

| danay72 a răspuns:

Dumnezeu nu se baga in asa ceva. Gandeste-te cate persoane fidele lui au murit. Dar l-a momentul potrivit a fost distrus.

| Teo a răspuns:

Hitler era un om foarte bine pazit, plus ca daca el avea ura pe evrei asta nu inseamna ca era si un om prost si ca nu stia sa isi poarte de grija.

| AskAlex a răspuns:

1. Dumnezeu nu exista, imi pare rau sa iti dau vestea aceasta.
2. Daca Hitler nu omora atat de multi everi probabil ca acum lumea era condusa de evrei cum Romania e "condusa" de tiganiwinking

| William explică (pentru AskAlex):

Nu mi-ai raspuns la intrebare, ai raspuns la o intrebare care iti convine tie si anume Exista Dumnezeu?

| AskAlex a răspuns (pentru William):

Pai da... Pentru ca intrebarea ta este "Va rog explicati-mi de ce nu a ingaduit Dumnezeu ca Hitler sa fie ucis?" ceva ce nu exista nu poate actiona in nici un fel asupra vietii unui om(Hitler)

| MyMyutza a răspuns:

In primul rand Dumnezeu exista.Si Hitler nu a murit deoarece Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Bre dumnezeu a lasat raul, a creat raul, ba chiar ea oferit un regat daca ma intelegi daca eu creez un lucru ma asociez cu el de ce nul distruge pe lucifer? de ce lupta asta intre bine si rau ca in toate basmele? Hitler a fost un om care idolul zeii si avea un tel ca Germania sa domine lumea doar ca sa grabit in fine banuiesc ca dumnezeu manca popcorn cand poporul lui era gazat intra pe blogul meu

| William explică (pentru ateuNEGATIV):

''de ce nul distruge pe lucifer?'' iti spun eu de ce: pentru ca lucifer va arde in iad in vecii vecilor si va indura chinuri inimaginabile fara sa aiba o secunda de ragaz. Ar mai bine pentru lucifer daca nu ar mai exista.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru William):

De unde sti asta din biblie da-mi voie sa ghicesc

| William explică (pentru ateuNEGATIV):

Probabil ca scrie si in Biblie, dar eu stiu asta de pe net.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru William):

Si tu crezi cei pe net? ceva dovezi ai reale nu imaginare

| William explică (pentru ateuNEGATIV):

Ai rabdare, o sa vezi dovezile si or sa fie reale, dar probabil ca pana atunci nu vei mai avea nicio sansa sa te mantuiesti.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru William):

Afirmi ceva fara dovezi apoi bagi vechea amenitare cu iadul daca nu cred

| William explică (pentru ateuNEGATIV):

Nu te-am amenintat cu nimic. Cred ca ai inteles gresit ce am scris eu mai sus asa ca o sa iti explic. Dovezile clare la care m-am referit sunt semnele pe care le va face antihristul si proorocul fals, prin semne ma refer ca vor arunca cu foc, vor vindeca pe bolnavi si vor face fel de fel de minuni ca sa amageasca pe oameni. Atunci oamenii vor crede pentru ca vor vedea (unii oameni, nu toti). Am zis si ca pana atunci pentru tine va fi probabil prea tarziu deoarece astia vor sa ne puna cipul ala cat mai repede, si cine isi pune cipul se leapada de Hristos si nu mai are sansa sa se mantuiasca. Cei ce nu vor sa isi puna cipul vor fi pesrecutati ( nu certati ci torturati sau ucisi) si nu te vad eu pe tine sa refuzi cipul ala cand iti tine unu pistolul la cap.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru William):

Cand se va dovedi voi crede

| mihaican a răspuns:

Dumnezeu nu vrea sa moara pacatosi

| scarla a răspuns:

Daca Hitler n.ar fi avut adepti, nimic din tot ce s. a intamplat n.ar fi avut loc.