|

Viața a apărut din viață si cum in univers nu este viață rezulta ca viața e de la Dumnezeu. Ce spuneți?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Foarte adevărat argumentul tău. Dumezeu este Izvorul vieţii şi al Iubiriiwinking

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca doresti sa afli raspunsuri la unele intrebari de natura biblica contacteaza-ma la adresa:

subiectebiblice@yahoo.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

N-a fost nimic ininte de Dumnezeu, nici macar timpul care este la fel de infinit ca Dumnezeu. Daca ar fi cum spun unii ca la inceput timpul statea in loc atunci nimic n-ar fi putut provoca explozia Big - Bangului. Daca la inceput nu era viata nu avea cum sa se formeze asa cum spun unii - din doua materii moarte caci 0+0=0.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru r3r3r3r3r3r3):

Exact, universul avand un inceput viata nu a aparut decat din viata adica de la Dumnezeul cel viu si adevarat care este si izvorul vietii. Nu exista nimic in universul material care sa dea viata. Orice organism viu transmite viata si NU da viata. Daca un om a murit si i se scoate tot sangele si i se baga sange viu de la un donator uman viu acel cadavru neintrat in putrefactie nu va reveni la viata prin orice fel de manevra de resuscitare si ventilare mecanica. Viata este transmisa doar prin reproducere in cazul pasarilor animalelor si insectelor. Plantele se inmultesc atat prin seminte cat si prin butasire sau prin ingroparea lastarilor ce vor produce radacini. Bacteriile se inmultesc prin divizare. Virusii se inmultesc prin celulele gazda.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

El a creeat viata si pe alte planete.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu a creat tot.El alege cum sa traim noi.Viata da, a fost data de Dumnezeu pentru ca sa ne facem o familie, sa iubim, sa facem copiii si la final sa murim pentru ca ne am atins scopul in viata.Asta e parerea mea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Milmoias12):

Moartea nu a fost planul inițial al lui Dumnezeu si in cele din urma va înlătura moartea adamica pe vecie prin valoarea jertfei lui Hristos. Un Dumnezeu iubitor si drept nu ar fi plănuit moartea când a transmis viata la Adam omul ce l-a făcut din pământ. Dumnezeu nu ia înapoi viata decât daca dreptatea sa o cere. Orice om se naște cu tendințe păcătoase. Noi nu putem sa eliminam aceste tendințe păcătoase moștenite genetic de la Adam si Eva. Doar Dumnezeu va înlătura aceste tendințe păcătoase. Dumnezeu ia viata sau nu mai întreține corpul ca sa se regenereze si sa nu mai îmbătrânească si sa nu mai moara pentru ca omul are in el aceste tendințe păcătoase. Înainte sa păcătuiască Adam si Eva nu aveau in corp aceste tendințe păcătoase si in cazul lor păcatul a rezultat in urma unei alegeri libere. Noi putem sa alegem sa luptam cu aceste tendințe păcătoase si să-l recunoaștem pe Dumnezeu ca speranță a noastră spre mântuirea noastră iar aceasta alegere a noastră este respectata de Dumnezeu care in timp va înlătura aceste tendințe păcătoase si astfel vom putea trai veșnic datorita lui Dumnezeu. Cei care aleg sa nu lupte cu aceste tendințe păcătoase si sa le dea libertate de manifestare si aleg sa nu-l recunoasca pe Dumnezeu ca mântuitor atunci Dumnezeu le respecta alegerea si nu-i va mai readuce la viață prin înviere niciodata. Moartea copiilor este o consecință a păcatelor strămoșilor nostri Adam si Eva. Moartea copiilor este si o consecință a păcatelor parintilor lor si a pacatelor oamenilor din jurul lor.

Revin la întrebare. In univers nu este viață. Pământul si universul au un început. Atunci de unde ar fi putut sa provină viata decât doar de la Dumnezeu? Acesta este inca un argument științific pentru a arata ca Dumnezeu exista. Oamenii de știință si cercetătorii nu vor găsi nicăieri viață in univers. In plus, chiar daca prin absurd ei ar găsi viață si in alta parte din univers,...2005 - 2201 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează