Sper ca ai inteles ca "dovada" era in gluma. Din pacate insa, sunt multi crestini care considera ca asa ceva reprezinta o dovada valida.
Evoluționistă. În primul rând este genetic dovedit că nu e prea ok să faci copii cu sora/mama ta, ori mor ori ies handicapați. În plus incestul este un mare păcat, cum de ar lăsa Dumnezeu să se întâmple așa ceva?
Comentariul meu era o completare la cele scrise de tine.
Din pacate multi au deficiente de logica.
Incestul apare in Biblie de cateva ori, desi neexplicit.
Pfff,foarte buna intrebarea ta. Eu cred in religie, cred in Dumnezeu asta e clar.Cat despre partea stiintifica pot spune ca are si ea sensul ei, nu stiu ce sa mai zic...
Suntem liberi arbitri.Asa a spus el.Dar cine-ar face copii cu maica-sa? Cat m-ai putut face sa rad
Dupa cum spuneam, Dumnezeu viata asta ne-a lasat-o 9 si noi decidem ce facem. Avem alegerile naostre la disopizitie.Si vom plati pe lumea cealalta.
Păi practic toți o să ardem în iad, bine, toți oamenii care fac sex pentru că toți suntem rude deci automat facem incest.
Teoria creatiei: ar insemna ca Abel si Cain sa se fi culcat cu Eva, ca sa aparem noi. Deci, o prefer pe cea a evolutiei. Dovezile stiintifice sunt mai puternice, genetica este explicatia perfecta.
Blackmetalhead întreabă: