| Konata a întrebat:

Voi in ce credeti? In faptul ca omul descinde din maimuta sau ca omul s-a inmultit de la Adam si Eva? Adica pe scurt: credeti in teoria stiintifica sau religioasa? Argumentati.

70 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumitru73):

Sper ca ai inteles ca "dovada" era in gluma. Din pacate insa, sunt multi crestini care considera ca asa ceva reprezinta o dovada valida.

| FucktheSystem a răspuns:

Evoluționistă. În primul rând este genetic dovedit că nu e prea ok să faci copii cu sora/mama ta, ori mor ori ies handicapați. În plus incestul este un mare păcat, cum de ar lăsa Dumnezeu să se întâmple așa ceva?

Răspuns utilizator avertizat
| Dumitru73 a răspuns (pentru anonim_4396):

Comentariul meu era o completare la cele scrise de tine.
Din pacate multi au deficiente de logica.

| Dumitru73 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Incestul apare in Biblie de cateva ori, desi neexplicit.

| JustLikeHeaven a răspuns:

Pfff,foarte buna intrebarea ta. Eu cred in religie, cred in Dumnezeu asta e clar.Cat despre partea stiintifica pot spune ca are si ea sensul ei, nu stiu ce sa mai zic...

| IonelaaaS a răspuns:

In cea religioasa pentru ca tot Dumnezeu a facut si maimuta asa ca.

| wtxwhdxifdjebdd a răspuns (pentru FucktheSystem):

Suntem liberi arbitri.Asa a spus el.Dar cine-ar face copii cu maica-sa? laughing Cat m-ai putut face sa rad laughing Dupa cum spuneam, Dumnezeu viata asta ne-a lasat-o 9 si noi decidem ce facem. Avem alegerile naostre la disopizitie.Si vom plati pe lumea cealalta.

| FucktheSystem a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Păi practic toți o să ardem în iad, bine, toți oamenii care fac sex pentru că toți suntem rude deci automat facem incest.

| valentingb a răspuns:

Teoria creatiei: ar insemna ca Abel si Cain sa se fi culcat cu Eva, ca sa aparem noi. Deci, o prefer pe cea a evolutiei. Dovezile stiintifice sunt mai puternice, genetica este explicatia perfecta.