| AndreiCosminwe a întrebat:

A mai trecut cineva prin problema asta sa fie inalt si sa se uite toata lumea la tine sa zica tot felul de chestii? Nu stiu cum am crescut asa broken heartam 16 ani si 1.88 cei care aveti aceeasi problema ma pueti ajuta cu niste sfaturi cum ati trecut peste chiar m-ar ajuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Asa si trebuie sa fie un baiat, cat mai inalt. happy Esti foarte norocos!

| AndreiCosminwe explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu ce sa zic ce inaltime ai tu? Mie sincer nu imi place sa fiu inalt mai bine sa am 1, 50 decat 1, 88. Oricum mersii pentru sfat!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Boss, am aceeasi varsta si am 1, 61. Sincer ma cam enerveaza intrebarea ta cand o citesc? Adica in loc sa zici merci. daca zice cineva zice din invidie. Toata lumea, mai ales baietii, vor(si se considera ca ar trebui)sa fie cat mai inalti. Deci nu ai nicio problema, zi merci, iti aduce multe oportunitati. Fetele vor mereu baieti mai inalti... gandeste-te cum e la mine la 1, 61 ca nu gasesc pe nimeni.tu nu o sa ai problema asta niciodata. Fii mai fericit si sigur pe tine happy

| Anonima163333 a răspuns:

Este fain sa fii inalt pentru un baiat.Nu vei mai creste, maxim 2-3 cm. Poate ajungi la 1, 90, dar nu te ingrijora.Joci basket?

| AndreiCosminwe explică (pentru Anonima163333):

Nu imi place basket dar joc fotbal gen asa cu prieteni nu la o echipa da intr-un timp jucam toata ziua o fi din cauza asta ca am crescut?

| Anonima163333 a răspuns (pentru AndreiCosminwe):

Nu,fotbalul nu inalta, dar e bine ca faci sport.Continua tot asa si vei fi bine.Imi dai funda?