|

A patit cineva sa urineze des si putin? Adica simt ca vezica urinara e plina si am nevoie sa merg la baie dar cand ma duc urinez f putin iar după 5 minute simt nevoia din nou si aceeași poveste. sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu sunt medic, doar am experimentat asta pe pielea mea, iar daca nu eram operata in primele 4 ore, muream.
Mi s-a explicat mai tarziu ca aveam o piatra in rinichi care incerca sa iasa, dar eram mult prea sus si atunci mi-a inflamat rinichiul si am facut blocaj renal.
La un moment dat, au aparut si durerile de spate, dupa starea aceea de urinare continua si imposibilitate, timp in care am fugit la spital. Dupa cum spuneam, am fost operata in ultimile ore, in urgenta, sa mi se salveze viata.
Mi-au pus un stent pe tractul urinar cu care am stat acolo 2 luni, dupa care mi-au facut o alta operatie sa-l elimine. Piatra mi-au spart-o si eliminat-o abia dupa 2 luni, cand mi-au scos si stentul.
Asadar, am trecut prin acel stadiu in care esti tu, simptomele le stiu... dar posibil sa fie doar infectie, nu si piatra, ca in cazul meu.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergeți la un urolog. Aveți o infecție urinară. Deși mai greu cu acest virus, eventual încercați de la farmacie niște ceaiuri, eventual tot la farmacie întrebați ce altceva ați putea face până ajungeți la un medic specialist.

| a răspuns:

Cred ca simti o durere atunci cand iti vine sa-ti faci nevoile, nu? si nu te mai poti tine? Eu nu sunt medic ca sa te pot diagnostica, dar am mai intalnit cazuri de genu. Probabil e de la starea ta emotionala, la fel ca si cand ai incerca sa scoti excrementele. Constipat ajungi cand esti anxios, stresat (cazuri commune) sau probleme cu sanatatea (cazuri la cei in varsta) iar solutia ar fi medicamentele in cazul ala grav sau in cazuri minore sa te deschizi si sa nu te mai gandesti la ce e rau. Stiu ca suna banal, dar omul asa este construit.

| a răspuns:

Urgent la urolog, este o infectie urinara sau o infectie la rinichi.
Mergi pana nu faci blocaj renal!

| explică (pentru Annastassia):

Sunteti medic?

| a răspuns:

Asta de obicei e infecție urinară sau răcit jos.

| explică (pentru Annastassia):

Multumesc ca mi ati zis. Eu acum iau niste pastile cam de vreo 2 zile urinal akut. Sper sa-mi treaca. Simt vezica plina dar nu pot elimina tot... oricât as sta. of