Ce cauta aceasta intrebare la aceasta categorie? Crezi ca acea cicatrice o sa te opreasca sa faci sex sau n-am inteles. Schimba categoria sau esti raportata
Fata era disperata, din cauza ranilor si banuiesc si din cauza durerilor! Chiar nu era nevoie sa fii sarcastic si amenintator.MAI ALES, CA A POSTAT INTREBAREA UNDE TREBUIE!
Vezi ca sunt unii(PeDoBarby, Mysigin, Ray23TM si mai sunt, dar nu le mai retin nike name-ul), care dau dovada de mare incultura, obraznicie, aroganta si chiar merita sa fie raportati.
O seara buna!
Poftim?
Daca nu stii sa porti o discutie in mod politicos,ar fi bine sa te abtii de a mai vorbi in astfel de termeni,mai ales,daca nu stii cu ce persoana vorbesti(sex, varsta, educatie). Poate erai"beat si mai si dormi" asa cum ai afirmat, dar asta nu este o scuza, pentru un tanar de 16 ani! Mai reflecteaza asupra comportamentului si vocabularului tau.Un sfat gratuit si dat fara rautate.
Cred ca nike name-ul te reprezinta!
La varsta mea, chiar nu ma poate obliga nimeni sa suport un astfel de comportament verbal, de la un pusti de 16 ani!
Sper sa intalnesti pe cineva, care sa te invete bunele maniere cu propriile tale arme("un pumn in ochi")!
Bye, bye!