| AnonimMareMareMare a întrebat:

Am avut mult sange in scaun, inclusiv pe hartie, vazut. Poate fi hemoragie interna? Mentionez ca am luat cam multe pastile de diferite feluri zilele astea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MadSlothy a răspuns:

Vezi sa nu fie hemoroizi. Mergi la medic.

| alina2k18 a răspuns:

Poate fi o hemoragie digestiva cauzata sau nu de un mic ulcer netratat.
Sau un hemoroid intern care s-a ''rupt'' daca ai avut si dureri.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Când hemoragia este la stomac, scaunul este negru. Când hemoragia este de la intestine sângele are culoarea lui normala. In cazul acesta poate fi vorba de hemoroizi, fisuri anale sau un ulcer al intestinului. Mergi la medic.

| JicaContra a răspuns:

Nu strica deloc sa mergi la doctor, chiar daca nu poate fi hemoragie interna, pentru ca daca ar fi, ti-ar iesi sange din dos si cand NU faci scaun (nu pot poasta cuvantul corect decat in categoria dragoste angry acum o sa deschid intrebare de asta)

TOTUSI, o zgarietura la scaun produce, ceva sange, vizibil dar nu foarte mult, dar prea mult sange CHIAR INSEAMNA DOCTOR, mergi cat poti de repede!

| aumih16 a răspuns:

Pai ai hemoroizi ai grija!

| RKBlue a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la doctor.
Eosibil sa fie iritare sau nu.Mai bine te asiguri.

| Jus7t a răspuns:

Poți să faci ulcer dacă iei pastile pentru dureri în exces.
Una din cauzele ulcerului e fix asta.
Pot să fie mai multe de fapt, nu doar asta și se pot amesteca.
La tine cam pare clară treaba, mergi la medic să îți verifice stomacul cât de repede poți.
O să îți spună ce dietă trebuie să urmezi, ce pastile trebuie să iei și cât o să dureze, dacă lași netratat un ulcer poate să perforeze și să pleci cu ambulanța la spital pe masa de operatie direct, iar în cazuri foarte grave poți să mori.

Trebuie să înțelegi că nu ești într-o situație în care să zici "lasă că poate trece de la sine" că se poate agrava dacă nu păstrezi dieta, chiar și dacă mănânci ciocolată sau bei o cafea și e prea riscant să te tratezi tu.
Dacă tratezi din timp o să fie ușor, nu e nimic de speriat pentru că ești la început și trebuie să mergi la medic, însă dacă lași netratat o să îți pară rău cel mai probabil.

Mergi la medic și ai grijă de tine.

| kopotoru a răspuns:

Nu este cumva de la iritare in zona respectiva? Eu asa am patit, daca e asa e ceva banal