anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am fost acum 2 zile pentru prima oara la sala, iar ziua urmatoare(ieri) am inceput sa am o febra musculara oribila, iar azi abia mai pot sa-mi misc mainile. Cand o sa scap de febra? Si cea mai importanta intrebare: Dupa ce-mi trece febra si o sa ma duc din nou la sala, iar o sa fac febra?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

La mine o durat cam o saptamana.Si sa o sa faci din nou dar mai putin ca acuma, depinde de intensitatea exercitiilor.

| Syndre a răspuns:

Febra poate să țină de la 1-2 zile până la 7 zile. Depinde de intensitatea antrenamentului, dar probabil că ai să mai faci febră și data viitoare, nu la fel de tare totuși.

| TwiSt1997 a răspuns:

Febra o sa ai intotdeauna daca lucrezi intens, am vreun an jumate' de sala si inca fac febra musculara.Cu timpul febra nu va mai fi asa de intensa.

| Me4ever1 a răspuns:

Deci, inca o zi, doua, si iti trece febra. Mananca o lingura de miere sau de zahar si odihneste-te putin. Cand o sa mai mergi la sala incearca sa nu faceti un efort fizic enorm, pentru ca o sa patesti la fel. Fa totul cu masura si pas cu pas. Sper ca te-am ajutat happy

| KodrutZ a răspuns (pentru Me4ever1):

Nu e nevoie de "un efort fizic enorm". Daca esti molusca iesita complet din forma, asa se tot intimpla vreo luna pina iti intri in ritm (ma includ si pe mine aici, lol, chit ca eu fac doar cardio).