| PlaneInthesky55 a întrebat:

Am o intrebare, la mijlocul lunii februarie nu era nici un caz existent de coronavirus in Romania.M-am trezit obosit, iar mai pe seara am facut febra marisoara insotita de tuse uscata, mentionez ca tusea era foarte persistenta si nu ma lasa nici sa dorm.Cand am fost la medic mi-a zis ca am viroza.Am captat aceasta "boala" de la un parinte de al meu, care a fost dat chiar mai departe. Acum credeti ca a fost noul virus sau chiar o gripa sau viroza cine stie! Mentionez ca sunt tanar am 16 ani, fara nici o afectiune sau diabet!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| AnonimMareMareMare a răspuns:

Mari sanse sa fii fost acel virus. Nu era niciun caz confirmat la mijlocul lunii februarie, insa existente sunt posibile. E bine ca te-ai vindecat!

| AnonimMareMareMare a răspuns:

Daca imi poti da si mai multe detalii despre simptome, ar fi super

| PlaneInthesky55 explică (pentru AnonimMareMareMare):

Da, desigur. In principal aveam o tuse uscata ca la pneumonie insotita de febra marisoara. Dupa ce oboseam cam pe la 10 seara devreme cum sunt eu obisnuit sa ma culc. Adormeam greu de la tuse. Iar cand adormeam ma lua greata, simteam ca imi vine sa vomit.

| PlaneInthesky55 explică (pentru AnonimMareMareMare):

Cam asa s-a desfasurat virusul in principal cu tuse mare uscata, febra, oboseala, si senzatii moderate de greata la noapte!

| AnonimMareMareMare a răspuns (pentru PlaneInthesky55):

Ai avut vreodata gandul ca vei murii? sau stiai ca vei scapa?

| PlaneInthesky55 explică (pentru AnonimMareMareMare):

Imi era frica, dar stiam ca o sa ma pot trata, nu am fost negativ!