Asa patesc eu in vacanta. pune-ti alarma sa sune la ora 10-11 dimineata, nu bea cafea, fa curat, fa ceva activitate(sa te obosesti) si seara vei pica lata pe mien ce ma ajuta atunci sa adorm cel mai bine : citeam o carte ianinte de culcare, dupa 10 pagini imi luam knock-out. bafta
Asta sa stii ca o am si eu..ma trezesc la pe la 5 6 seara si adorm la 7 8 dimineata
incearca asa:te trezesti, si cand trebuie sa dormi dimineata nu dormi si rezista pana seara la 8 9 si atunci dormi.
Somniferele intr-adevar pot da dependenta. Stai mai mult in lumina naturala, foloseste calculatorul mai putin, fa sport, evita cola si cafeaua. Vezi si aici: http://www.supermamici.ro/nu-poti-sa-dormi/
Daca nu ai mai dormi ziua, atunci cu certitudine ai putea dormi noaptea. Problema e ca dureaza pana reusesti sa iti schimbi bioritmul. Incearca sa dormi in fiecare zi cu 5 minute mai putin ziua si cu 5 minute mai mult noaptea. Succes.
Incearca sa te organizezi mai mult, sa-ti faci un program normal, sa nu mai dormi ziua, fa-i ceva activitate ziua, fa-i sport, plimba-te prin parc, bea seara un ceai de menta, sunatoare, nu mai bea cafea, cola.
Sanatate.
Cafea oricum nu beau deloc. o sa incerc sa adorm mai devreme seara. Multumesc!
Mersi mult ( oricum nu beau cola, cafea... probabil si de la tigari, ca fumez mult noaptea *)
Inj3ct0r întreabă: