|

Am si eu o intrebare... daca iei mai multe pastile deodata lesini pe loc...sau? ce se intampla.straight face nu e k vr sa mah sinucid sau cv de genulaughing vr si eu sa mah informez doar atat

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna depinde ce pastile ei si cate ei nu prea ai cum sa lesini doar ca o sa ti se faca rau, pastilele luate in cantitati mari provoaca efecte secundare in cel mai rau caz ajungi in coma si exista riscul de a deceda, persoana care a luat un supradozaj trebuie sa mearga imediat la spital ca sa i se faca spalaturi stomacale, ce spui tu este foarte periculos pentru ca pastilele au efecte adverse si in cantitati mici.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde ce pastile si cate iei. Nu lesini instantaneu, dar presupunand ca ai luat destule o sa mori relativ lent si nedureros, in cateva minute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ndc):

O sa mor?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O sa mori devil

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am luat 10 pastile aseara.ma doare inima foarte tare si ametesc...pot poati cv cu timpul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează