| DirtyHarry a întrebat:

Am stat acasa o saptamana si in toata saptamana am fumat IQOS - Heets Turquoise (cu mentol - smooth taste). Inainte, am mai prins zile cand stateam in casa si fumam doar IQOS. Cand ieseam afara fumam tigari normale, iar dupa aceasta saptamana de stat acasa pur si simplu nu am mai avut nici o tentativa de a fuma o tigara traditionala. Am iesit azi, faptul ca nu m-a mai tentat sa fumez o tigara normala a fost din cauza ca am iesit cu un tovaras nefumator.

Ce pareri aveti? Credeti ca o iau pe o cale buna de a ma lasa de fumat? Deoarece vreau cu nerabdare sa ajung la Academia de politie happy. De asemenea mai vreau sfaturi. Tigari nu mai am de o saptamana si ceva, scrumierele sunt spalate si depozitate in camara. Tata fumeaza IQOS, mama e nefumatoare. Bunica s-a lasat acum 5 ani, iar bunicu-miu inca fumeaza, dar nu am mai tinut contact cu el deoarece n-am mai avut tangente.


Imi aerisesc camera in fiecare zi. Am reinceput sa o iau de jos cu un mic antrenament in casa dupa care sa retrec la sala.

Va tin la curent! Pana acum gustul si mirosul s-au imbunatatit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| VasilicaPuscas a răspuns:

Salut, iti recomand sa arunci pe fereastra IQOS, cu ocazia asta se strica cand aterizeaza pe beton sau asfalt si nu iti mai trebuie. Eventual invata-te sa iti tragi cate o palma cand simti nevoia sa fumezi sa te doara tare ca sa iti inveti creierul cu senzatia ca 'daca vreau tigari, mă doare'

| DirtyHarry explică (pentru VasilicaPuscas):

Nu crezi ca e putin cam violent?