| ValentinSibiu a întrebat:

Aura umana poate fi explicata stiintific?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Rudolf Steiner explica culorile aurei in functie de ganduri
http://www.spiritualrs.net/Conferinte/GA009/GA009_3L6.html
Prima fotografie a aurei a fost realizata de Nikola Tesla (fizician si inventator)
http://images.google.ro/......tp?/imgres
vezi mai jos niste fotografii aurice
http://images.google.ro/......tp?/imgres
Citeste mai multe la adresa
http://images.google.ro/......tp?/imgres

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Da, este suma radiatiilor emanate de corpul uman.
O parte este vizibila cu ochiul liber, restul se poate constata doar cu aparate si dispozitive speciale.

cristian
| cristian a răspuns:

Aura este un fenomen biofizic dintr-un câmp de emisiune a unor radiaţii ale corpului, de natură luminoasă sau electromagnetică.

assiris
| assiris a răspuns:

Da, fiecare fiinta, produce energie electrica, pusa in evidenta de acel cimp energetic de o inconjoara (asa se spune in literatura ce o prezinta!).
Personal am inca dubii cu privire la aceasta desi se pare ca a fost pusa in evidenta prin fotografie in anumite conditii mai speciale.

| LoryM22 a răspuns:

Aura este un câmp energetic care radiază din şi în jurul tuturor fiinţelor vii. Oamenii de stiinţă, psihologii şi consilierii spirituali, toţi au perceput Aura în diverse feluri. Noi oamenii, avem o Aură proprie, ca şi animalele şi chiar plantele.
Aura este extensia a ceea ce reprezinta fiecare individ in plan fizic. Aura etalează volume întregi despre unde am fost, ce am realizat în viaţă şi încotro ne îndreptam. Aura dezvăluie adevărata identitate, personalitate, cum individul interacţioneza cu ceilalţi oameni şi cum se comporta cu propria persoană.

Acţiunile, gândurile şi emoţiile sunt toate prezente în Aura. Cu cât devenim mai conştienti de propria Aură, cu atat putem să învaţam mai multe despre noi şi să evoluam aşa, cum nici măcar n-am visat.

Aurele sunt flexibile, deoarece sunt în permanentă schimbare. Mărimea, culoarea, textura şi densitatea sunt relative şi se pot schimba în funcţie de starea spirituala şi de încercările la care ne supune viaţa.
Unele Aure pot fi mai largi decât altele, unele pot fi mai rotunjite sau pot avea forma unui ou. Nu există Aure tipice, deoarece fiecare dintre noi suntem diferiţi. Aura se poate extinde spre exterior mai mult sau mai puţin. Unii oameni au Aura cât o casa!

Oamenii cu Aure restrânse tind să se piardă în mulţime la petreceri şi la alte evenimente sociale. Îşi strâng Aura atât de tare în jurul corpului fizic ca să nu fie observaţi, iar cei cu Aure largi pot domina într-o întâlnire, sunt puternici si mereu in centrul atentiei.

Imaginile mentale se pot creea în minte, ca apoi să fie transferate câmpului energetic din jurul corpului fizic, Aurei. Dacă un om isi imagineaza că se va îngrăşa, invariabil va stoca undeva această imagine. Apoi, ori de câte ori se va uita în oglindă, subconştientul lui va vedea imaginea negativă şi o va întări.

Acesta este motivul pentru care multe persoane se îngraşă după o cură de slăbire. Imaginile mentale negative pe care şi le creează despre propria persoană se întăresc, se înrădăcinează atât de tare în subconştient, încât le este foarte greu să scape de ele.

În propria Aură, noi putem înmagazina atât imagini pozitive, cât şi imagini negative. Noi ne proiectăm gândurile sau imaginile mentale în exterior, în lume. Realitatea "de afară", cea din exteriorul nostru, este creeată pe baza acestor proiecţii. Dacă Aura conţine energia imaginilor produse de oamenii răi, atunci se atrag exact acele persoane.

| mariusres a răspuns:

NU! S-a demonstrat ca fiind o alta sarlatanie dintre multe altele. "clarvazatori" si "ghicitori" de aura au fost pusi in spatele unei sticle mate in spatele careia s-au asezat manechine si oameni, iar apoi au fost pusi sa ghiceasca care sunt oamenii (pentru ca ei sustineau ca pot vedea aura). Bineinteles ca absolut toti au dat gres(premiul pentru cel care reusea era de 1 milion de dolari) Pentru mai multe detalii cautati pe net "james randi", tipul care ii deconspira pe toti sarlatanii http://en.wikipedia.org/wiki/James_Randi

Întrebări similare