| Alexa07Alexa a întrebat:

A fost cineva operat de faringe esofagiene? Chiar as avea nevoie de mai multe informații și dacă se poate și de niște recomandări ale unor medici specialiști. Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ai inteles diagnosticul. Nu exista faringe esofagiene. faringele este un organ, esofagul altul, in continuarea lui. Poate te referi la varice esofagiene... Nu stiu, dar pentru a avea un raspuns, trebuie sa clarifici la ce te referi.

| Florentina9210 a răspuns:

Faringe esofagian? rolling on the floor ma copila, faringele este una si esofagul este alta.
Doamne fereste.
Nici nu stiu ce raspuns sa iti dau, m-ai bagat in ceata ca lumea.
Reformuleaza intrebarea din nou!

| Porcusorul a răspuns:

Nimeni de pe net nu o sa-ti dea recomandari pentru medici. Nu e moralmente corect, nu e etic. Doar medicul de familie sau cel care se ocupa de probabila ciroza poate emite astfel de recomandari.

Nu am inteles mare lucru din mesajul tau, lipsesc cu desavarsire detaliile. Depinzand de starea pacientului, daca e cu ciroza hepatica sau nu, de hemoragii si de stadiul bolii, se poate opta pentru o interventie endoscopica sau pentru una clasica. In rest, nu stiu ce alte informatii mai poti afla pe TPU.

| Meheツ a răspuns:

Sigur nu ai vrut sa spui VARICE esofagiene? Vezi tu, faringe este altceva laughing... Revenind, de ce te operezi? Te jeneaza ceva mai sus de stomac?

| Alexa07Alexa explică (pentru Meheツ):

Nu e pentru mine, o ruda apropiata are asa ceva. Și îmi cer scuze, varice voiam sa scriu dar sa tastat aiurea din pricina keyboard-ului setat in romana.

| Alexa07Alexa explică:

Varice am vrut sa scriu dar din cauza tastaturii setate pe limba romana s-a pus automat faringe. Nu e pentru mine... o ruda a fost diagnosticata cu asa ceva și acum tot încerc sa găsesc un medic bun, specialist în asa ceva. Iar tu aia cu "ma copila " ferească Dumnezeu de oameni ca ți e pe Pământul astawinking

| Alexa07Alexa explică:

Ca tine *