anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună,
Acum trei zile am făcut trei teste de sarcină, două dimineața și unul mai după-amiaza. Au ieșit pozitiv, însă in afara de lipsa menstruației, sensibilitate la sâni și durere de spate nu am simțit altceva, greață, oboseală… și am văzut că așa cam simt alte femei. Doar peste câteva zile merg la doctor, oare ceva nu e ok? Menționez că îmi fac griji deoarece am mai trecut printr-un episod de genul, doar că atunci am avut cam toate simptomele sarcinii, doar ca am depistat-o prea târziu când deja o pierdusem. Aceasta ar fi mai mare sarcina de 5 săptămâni și 5 zile.
Rog seriozitate, pentru mine este un subiect cam sensibil. Mulțumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Daca toate cele 3 teste au confirmat ca esti insarcinata, atunci inseamna ca esti insarcinata! Felicitari!

Nu-ti fa probleme cu simptomele de sarcina, ca eu la o sarcina le-am avut, la cealalta nu am avut nimic, chiar ma simteam minunat.
Sarcina si nastere usoare!

| Yuoia a răspuns:

Nu toate femeile duc o sarcina grea. Fii multumita. Sa ai copil sanatos!

| Teo29 a răspuns:

Mereu exista acest risc de sarcina, daca este act sexual neprotejat.
Fiti responsabili!
Folositi prezervativul inaintea fiecarui contact sexual!

| gdsjdpUAS a răspuns (pentru Teo29):

Vă rog să îmi spuneti in care parte din întrebarea mea ați citit că nu am vrut copii! Chiar cred că am menționat că am încercat de mult și acum ne-a binecuvântat Dumnezeu. Ați mai comentat la o întrebare așa, faceți educație sexuală acasă cu, copiii dumneavoastră nu aiurea pe net. Eu am întrebat altceva.