| addictedtohim a întrebat:

Am 14 ani si ma tot chinui cu o problema de cativa ani, transpir foarte multtt si foarte repede...nu miroase ci ma ud ft mult! Numai ma incalt,si deja ma ridic transpirata la subrat. afara e iarna,toamna, e friggg...dar eu tot transpir! Chiar nu stiu ce sa fac,cum sa scap de aceasta transpiratie? Cei care au asa problema ma vor intelege,imi e foarte incomod,nu ma simt in largul meu si trebuie sa stau mereu incordata si nu cumva sa ridic mana,nici nu pot pune mainile pe banca,nici nu pot scrie normal la tabla,dese ori imi imbrac jacheta sau scurta ca sa imi ascund maioul ud la subrat,pe buneeee imi pierd foarte mult increderea in mine, ma complexez ft mul! Va rog mult sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Cosmin183M a răspuns:

Sfatul meu este sa te duci la un Doctor, el stie cel mai bine ce este de facut. Funda!

| Bogdan26E a răspuns:

Salut sunt multe cauze care duc la aparitia transpiratiei, ce greutate ai, ti-ai facut un set de analize sa vezi cum stai? Cel mai in masura pentru rezolvarea problemei este un doctor, mergi si fa niste investigatii!

| addictedtohim explică (pentru Bogdan26E):

Am 45 kg.1m 54 cm

| Bogdan26E a răspuns (pentru addictedtohim):

Mergi la un medic el iti va zice ce investigatii sa faci.