| An0nim0000 a întrebat:

Buna! Am o curiozitate, de miercuri seara am sesizat ca am o mica durere în spatele urechii la atingere, ieri mica durere s-a transformat intr-o umflatura putin dureroasa, tot la atingere... azi o sa merg la doctor, dar pana atunci as vrea sa stiu la ce sa ma aștept, este grav sau. a da, este la urechea stânga. Aveți idee ce este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Nu-i motiv de ingrijorare! Poate fi un chist sau o acumulare de puroi. Cred ca-i puroi mai degraba. O sa-ti treaca doar ca te deranjeaza. Mergi la doctor fara frica!

| Salontanul a răspuns:

Apropo! Poate fi Orion doar daca umflatura este in golul din spatele urechii. Atunci trebuie foarte mare atentie. Orionul poate provoca impotenta daca nu este tratat urgent si respectat regimul. Dar eu nu cred ca este asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate fi otită

| anonimg a răspuns:

Trebuie să fie un coș mai mare decât unul obișnuit.
Ai două alternative:
- să îl lași să crească ca să îl poți elimina;
-să îl apeși tare cu două unghii pentru ca să nu crească; va da înapoi, și nu va mai crește.
Mai există și o a treia alternativa să mergi la medicul de familie.
Eu o aleg mereu pe cea de-a doua; pentru că funcționează.

| An0nim0000 explică (pentru anonimg):

Mersi, dar am fost la doctor și nu este cos, a zis sa nu mai pun mana acolo ca se poate irita, mi-a dat o reteta

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Ok, am inteles ca ai 13 ani si poate ca esti o persoana mai panicoasa, dar mama ta ar trebui sa stie cum arata un amarat de cos, maxim un furuncul.
Adica, nu numai ca nu e necesar sa fii medic pentru asta, dar mi se pare absurd sa mergi la medic pentru un asemenea fleac.

Multa sanatate!