| FlorinCiokan a întrebat:

Am o durere de noada fundului ( coccis ) De 3 zile persista durerea in zona aceea, Maine ma duc la medic, Dar va rog vreau un raspuns mai rapid de la cunoscatori, Ce sa fac? Ce ar putea fi? Ma doare intens la sezut pe spate, la aplecat, cand ma ridic, si la atingerea usoara a fesei ma doare rau. Ce pot sa fac, in afara de a bea medicamente si a pune crema cu putin masaj, Ce ar putea fi? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Creativa123 a răspuns:

Buna.am patiti si eu, acum o luna aproximativ, si inca ma doare, dar mai putin.La mine a fost cred ca mai grav, avand in vedere ca eu am fost in prrima zi la doctor...Eu am avut fractura de coccis, din cauza faptului ca m am lovit intr o teava, la scoala, de unde am plecat deoarece nu mai puteam de durere...ma rog povestea e lunga m am dus la doctor, bla, bla, bla.Idea e ca eu mi am luaat o crema si un colac medical pe care stateam, pentru ca nu puteam sta in fund.crema era ceva gen lioton gel, dar nu asta daca gasesc tubulm iti spun.colacul e ok daca nu tee poti aseza I fund de dureree.se gaseste la farmacie.PAi,,sper ca te am ajutat. Sper sa te faci bine.Noroc!
P.S:scuze de greselile de scriere

1 răspuns: