|

Buna. Ar fi trebuit să-mi vină menstruația acum o săptămână. De obicei îmi vine la timp, in jur de 25 de zile sau mai devreme, niciodată mai târziu. Menționez ca n am avut contact sexual in ultimele 4 luni, nu iau anticoncepționale, stresată nu sunt foarte rău, am avut momente și mai rele, însă sunt răcită de căteva zile. Care ar putea să fie cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Când sunt stresată, îmi vine mereu mai târziu. Am fost răcită și stresată din cauza unor mici probleme și mi-a venit după o săptămână și ceva. Mentruația nu e regulată la multe fete. Cel mai indicat este să mergi la un doctor dacă trec 10 zile și menstruația nu ți-a venit încă.

| a răspuns:

Si eu cand am fost racita nu mi-a venit, acum cateva saptamani....Am citit ca infectia de la raceala sau gripa afecteaza ciclul menstrual. Zicea ca atunci cand esti racita corpul percepe asta ca un pericol asa ca intarzie menstruatia cateva zile.(Dar nu in cazul tuturor femeilor) Insa am vazut ca multora nu le vine regulat dupa ce racesc sau inainte sa fie racite.Deoarece corpul percepe infectia mai repede decat noi. Ar trebuii sa iti vina cand te vei simtii mai bine. Mie mi-a intarziat o saptamana si cateva zile. Recomand Coldrex e foarte bun pentru raceala