| AnneM123 a întrebat:

Buna, daca organul genital al baiatului are un anumit miros iar apoi si al fetei capata acelasi miros... ce poate insemna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| geo9617 a răspuns:

Sunt doua situatii: fie nu e nimic îngrijorător, ca amandoua organe miros daca nu sunt îngrijite, fie e o boala cu transmitere sexuală. In am doilea caz, pe langa miros pot aparea fie pete, fie lichide ciudate de culori verzui-galbui, fie bubite, fie mancarime... sunt multe tipuri de BTS. In orice caz, daca v-ati spalat cum se cuvine si tot miroase ciudat, mergeti la doctor: urolog pentru bbaiat, ginecolog pentru fata. Nu pierdeti timpul, ca in general orice boala descoperita de la inceput, te poti vindeca. Cu cat dureaza mai mult, cu atat e mai dificila vindecarea.

| Jassmina a răspuns:

Ca s-a transferat infectia de la unul la altul, contamindu-va!
Evident este vorba de o boala cu transmitere sexuala, odata ce faceti sex neprotejat, fiindca doar in acest fel te poti infecta/contamina.
Urgent la ginecolog si tratamnet pentru amandoi!
Sexul este interzis pana la terminarea tratamentului si repetarea testului, ca sa iasa negativ, evitandu-se reinfectarea.

| batranulintelept77 a răspuns:

Că au avut contact.

| Xirus a răspuns:

Doctor.

| Leatherface4ever a răspuns:

" ce poate însemna "
BTS = boli cu transmitere sexuala, sigur este vorba despre o infecție ce sa transmis de la un partener la altul.

| AnneM123 explică (pentru Leatherface4ever):

Si ce analize ar trebui sa se faca? Cele de secretie vaginala? Este si o culoare verzuie...

| Leatherface4ever a răspuns (pentru AnneM123):

Ar trebui sa mergi la un ginecolog, și el la în dermato-venerolog.
Sa va tratați amândoi, și sa nu mai întrețineți raporturi sexuale pana nu va tratați.