|

Bună. De 2 luni inainte de menstra am scurgeri maronii, luna aceasta sunt foarte balonata si ma doare burta, simt un discomfort mereu 24/24. Am forma burtii parca as fi gravida desi am ciclu normal de 2 luni de cand am intretinut contactul sexual. Ma dor si ovarele uneori am si acele scurgeri, sunt exagerat de balonata si urinez des. Nu pot sa port haine stranse la burta ca simt un discomfort. Credeti ca poate fi vorba de o sarcina desi am menstra? Sau simptomele mele indica alta cauza?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, asa am si eu uneori, nu mi s-a parut ceva anormal, eu am mici chisturi pe ovare dar mai mult nu. Recomand un ecograf

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Maxim o verificare la medic.
Crezi că ești însărcinată? Test de sarcină.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mia sunt întrebări la care răspunsurile corecte le vei auzi de la un ginecolog după un consult (și o ecografie) sosite de urgență nu amâna am avut o prietena cu probleme la fel și avea sarcina extrauterina (nu te speria, poate nu ai și tu ) de aceea el mai bine consulta un ginecolog și vei primi răspunsul corect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează