|

Buna! De ieri ma doare burta langa buric mai la dreapta si cand apar pe apendicita ma doare,si cand ma intind fi flexez picioarele in acelasi timp, simt ceva la cel drept mai in sus de genunchi cu vreo 15 cm in sus.Pot sa am apendicita?

P.S.de alaltaieri imi vine sa vomit,dar ma tin, si ma simt prost si in scara cand urcam scarile de la scoala vedeam putin rosu si era sa cad.

P.S.S Fundaa

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cel mai probabil nu ai apendicita. Durerile sunt complet necaracteristice, iar de 3 zile, daca aveai apendicita, faceai peritonita si erai in stare foarte grava. Mai degraba pare ca ai mancat ceva ce ti-a picat prost si ai o indigestie minora.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da mai trebuie sa te duci neaparat la doctor ca e grav iti spun din experienta am avut aceiasi problema pana intr-o zi cand era sa imi perforeze...e grav mult noroc si sanatate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aceste indicii iti da de inteles ca ai apendicitawinking...starile de voma, dureri in partea dreapta a buricului, ameteli.iar dupa durerea coboara spre picioare..Consulta cat mai repede un medicwinking si ai grija sa nu fie ceva grav:*
Ma bucur ca te-am putut ajutahappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bai nu mai vorbiti prosti ca nu santeti medici va dati cu parerea aiurea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează