|

Buna! Ieri mă jucam fotball și am calcat rau cu piciorul stâng. M-a durut putin pe moment, după 5 minute mi-am revenit, mai simțeam puțin. Fiind la pădure, m-am plimbat prin ea(am urcat) undeva la 2 ore și nu mă durea tare. Doar simțeam o aparatură. Am plecat apoi spre casa și între timp mi-a amorțit piciorul (țin să precizez că tot timpul am putut sa calc pe el) doar că acum mă durea mai tare și se umflase. M-am dat cu o crema foarte buna cred eu și am mai făcut masaj. Cred că am o vena întoarsă după cum o simt eu. S-a mai desumflat, dar mă durea când calcam pe el. M-am culcat și azi pot calca pe el, nu doare ca ieri, doar că e dureros. Lovitura e la osul piciorului, in acea zona. Nu cred că e nevoie sa mi-l pună în ghips pentru că odată ce a trecut o noapte și încă pot calca, nu e rupt sau fisurat și nici o entorsa nu cred că e. Presupun că e o vena întoarsă, pentru că o simt incomoda și ar trebui ca până duminică să îmi treacă că trebuie să merg la cineva. Ce sfaturi îmi puteți da?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| explică:

O apasatura *

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te la un control, sa nu fie ceva mai rău!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Taicameu a avut o luxatie jucand fotbal apoi i s-a umflat piciorul si i l.au pus in ghips o vreme il durea cand mergea dar si-a revenit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună! Mergi la un medic ortoped el te va consulta si va vedea daca este doar o venă sau este osul scrîntit luxat, nu mai presupune ca pînă duminică o sa i ti treacă, daca pînă duminică se va umfla mai tare? Cel mai bine mergi acum la medic, cand inca durerile sunt suportabile, si vezi ce spune medicul. Sănătate multă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am călcat rău înseamnă entorsă, este forțată o încheietură, este întins sau lezat un ligament. O venă întoarsă nu se umflă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează