anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna! Ieri mă jucam fotball și am calcat rau cu piciorul stâng. M-a durut putin pe moment, după 5 minute mi-am revenit, mai simțeam puțin. Fiind la pădure, m-am plimbat prin ea(am urcat) undeva la 2 ore și nu mă durea tare. Doar simțeam o aparatură. Am plecat apoi spre casa și între timp mi-a amorțit piciorul (țin să precizez că tot timpul am putut sa calc pe el) doar că acum mă durea mai tare și se umflase. M-am dat cu o crema foarte buna cred eu și am mai făcut masaj. Cred că am o vena întoarsă după cum o simt eu. S-a mai desumflat, dar mă durea când calcam pe el. M-am culcat și azi pot calca pe el, nu doare ca ieri, doar că e dureros. Lovitura e la osul piciorului, in acea zona. Nu cred că e nevoie sa mi-l pună în ghips pentru că odată ce a trecut o noapte și încă pot calca, nu e rupt sau fisurat și nici o entorsa nu cred că e. Presupun că e o vena întoarsă, pentru că o simt incomoda și ar trebui ca până duminică să îmi treacă că trebuie să merg la cineva. Ce sfaturi îmi puteți da?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Taicameu a avut o luxatie jucand fotbal apoi i s-a umflat piciorul si i l.au pus in ghips o vreme il durea cand mergea dar si-a revenit

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Mergi la un medic ortoped el te va consulta si va vedea daca este doar o venă sau este osul scrîntit luxat, nu mai presupune ca pînă duminică o sa i ti treacă, daca pînă duminică se va umfla mai tare? Cel mai bine mergi acum la medic, cand inca durerile sunt suportabile, si vezi ce spune medicul. Sănătate multă.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am călcat rău înseamnă entorsă, este forțată o încheietură, este întins sau lezat un ligament. O venă întoarsă nu se umflă.

| IoanaFrancesca a răspuns:

O apasatura *

| untipanonim a răspuns:

Du-te la un control, sa nu fie ceva mai rău!