| AntonelaCK a întrebat:

Buna!
Multe persoane după ce se spală pe dinți fac acea numita "garbară" ( Măi exact, isi clătesc gâtul cu apa ) fara a avea o problema.
As lua o ca o curățare pentru ca exista acel " mucus ".

Mai exact, aceasta " gargară " este importanta pentru ceva sau este doar un alt obicei de-al fiecărui individ?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Gargară se numeste nu cum ai spus tu.

| Amneiss a răspuns:

E destul de periculoasa, daca nu stii cum se face poti sa inghiti lichidul si sa iti dea pe beregata cealalta, mi se pare o aiureala.

| Sonia822 a răspuns:

Daca ai mucus, inseamna ca ai o problema la plamani. Trece cu ulei de negriol de la Aquanano sau tinctura de isop. Aia care fac gargara, au diferite motive, nu si mucus. Ca le place, ca au mancat usturoi, ca simt ceva pe gar, vreo coaja de la floricele, ca le place senzatia, ca au gusa si trece cu niste ceaiuri speciale, ca sa curete grumazul, ca sa-si dreaga vocea, etc. Mucus tip expectoratie tine de plamani