| Aldutssss31 a întrebat:

Buna seara.Sunt pusă intr-o situatie foarte dificila si nu stiu ce sa fac.De curând am aflat ca sunt însărcinată in aproximativ 11 saptamani.Nu este o sarcina planificata si nu o pot pastra.Am sunat la mai multe clinici si spitale, din cauza pandemiei am gasit foarte putine care fac intreruperi de sarcina. Primul medic a zis ca pentru starea mea de sanatate e foarte riscant si pot sa mor iar al doilea medic cu care am vorbit nu a spus de niciun risc.In cine sa am incredere, sunt total dezorientată?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Sarcina este deja foarte mare si evident riscul sa mori foarte mare.
Faptul ca al doilea medic nu ti-a spus nimic, este pentru ca nu avea probabil timp sa-ti explice la telefon, dar riscul exista si chiar este real.

| Anuket a răspuns:

Din păcate riscuri sunt la orice fel de operație, iar la asta cu atât mai mult sunt. Doar din experiența celor care au trecut prin mâinile lor poți ști cât de buni sunt. Poate găsești ceva recenzii, pe Facebook, insta, undeva.