|

Bună, TPU!

Am 17 ani și recunosc, petrec destul de mult timp cu ochii în ecranul telefonului. Faza e că de aproape o săptămână ma dor ochii, ii simt obosiți, și am început sa ii misc în anumite direcții. Adică atunci când vorbesc cu mama îmi zice ca uneori mi se plimba ochii, însă eu fac voluntar chestia asta, simt ca o fac, cred ca a și devenit ca un tic și nu ma pot opri. Nu știu dacă e strabism din moment ce nu am mai avut problema asta pana acum și știu ca fac asta voluntar.

Ar trebui sa ma duc la oftalmolog? Sau dacă reduc semnificativ statul pe telefon o sa dispară de la sine?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

In aceeasi situatie ma aflu si eu tot din cauza statului pe net/tel cred ca o sa ni se dea ochelari ma gandesc, da ar trebui sa reduci statul pe telefon si vezi daca mai ai aceeasi problema, este orisicum recomandat sa mergi la oftalmolog pana nu e prea tarziu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi la oftalmolog, nu iti poate pune nimeni tie diagnostic aici, du-te la oftalmolog si reduce timpul petrecut pe telefon, mai fa pauza si uita-te cat de departe poti tu pe geam, ca sa nu mai fie muschii globului ocular in tensiune mereu.

MERGI LA DOCTOR

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează