| Crinacri4162 a întrebat:

am o problema, acum 2 zile când m-am dus la baie sa urinez, pe hartia igienica a rămas o pata rosu-maroniu, ieri nu s-a mai întâmplat, dar azi pata este mai mare, urinez sânge și mă doare, ăsta ar putea fi un semn al menstruatiei? Va rog ajutati-mă!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca este menstruatia!
Esti la varsta cand vine menstruatia la fete si ar cam fi cazul sa vorbesti cu mama ta de aceasta problema, ca sa-ti explice si sa te ajute sa te pregatesti cu tampoane, sa-ti explice de igeina locala samd.
Nu te speria, ca nu ti se intampla nimic rau, este perfect normal si sanatos, sa se intample asta, la toate fetitele care intra la pubertate.
Nu urinezi sange, ci curge usor menstruatia, din vagin, o alta gaurica de langa uretra (locul pe unde faci pipi).

| Rhea44 a răspuns:

Da este, nu ai de ce sa îți faci grij

| Crinacri4162 explică (pentru Rhea44):

Mulțumesc!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Rhea44):

Ba trebuie sa-si faca griji, ca trebuie sa invete foloseasca protectie, tampoane, sa-si faca toaleta locala, sa fie atenta sa nu-si pateze hainele samd.
Toate aceste lucruri ar trebui sa le afle de la mama ei, ca-i la varsta cand are nevoie de acest ajutor.

| Rhea44 a răspuns (pentru Violleta2022):

Da mama ei ar trebui sa i le spună...