anonim_4396
| Anonim întreabă:


Bunica mea are 74 de ani, in ianuarie a avut dureri prin burta, in cele din urma s-a descoperit, peste ceva luni mai tarziu, ca are cancer la colon.
A inceput sa faca citostatice, dupa a 4-a terapie de citostatice, a avut dureri mari.
In cele din urma, la ultima terapie de citostatice, s-a spus ca treaba mare e acolo in corp, blocata de cancer, si nu poate digera.
A fost operata, i-a pus punga.
Dar din pacate, are nodul pe plamani, cred ca, de la cancer, acum merge spre splina cancerul, a zis domnul doctor.
Acuma e in spital, deoarece abia de 11 zile e operata, are dureri mari de la cancer, dar ii aplica calmante tari, nu prea mananca, nu poate inghiti, e slabita...
Iar cancerul cred ca e galopant.
Mai are vreo sansa? Vreau si parerea voastra

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Baiete, roaga-te bunului Dumnezeu pentru sanatatea bunicii, ca noi nu-ti putem cofirma, daca are sau nu sanse.
Nici macar un medic nu-ti poate spune asta, pentru ca nimeni nu stie cat de puternic este corpul femei si cat poate sa reziste.
Dar minuni se pot intampla!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ulei de cannabis, asta a salvat oameni care erau pe ultima suta de metri de mai multe ori. Problema e ca la noi nu o sa vezi asa ceva. In principiu, cred ca cel mai normal ar fi sa faceti pregatiri pentru inmormintare avand in vedere tara in care ne aflam.

anonim_4396
| Anonim explică:

Părerea mea: absolut nu.

| unvecin a răspuns:

E trist, cred că nu.

Și cred că merită să-i spuneți realitatea sau să lăsați medicii să o facă... Cel puțin, dacă aș fi în locul ei, aș vrea să știu că mi se cam încheie situația... poate aș mai avea chestii de rezolvat, cuvinte de spus.

Bunica mea a murit pe la 73 de ani. Și a apucat să transmită cuvinte de valoare care tind să cred că au ajutat fetele ei. Cel puțin o mătușă de-a mea a făcut schimbări pozitive după ceva timp.

Faceți tot ce ține de voi ca să se simtă cât mai bine.

| patrik986 a răspuns:

Trist, iti sugerez sa stati cat mai mult timp posibil cu ea in familie, sa faceti in asa fel incat sa se simta bine, glumiti cu ea, faceti-o sa rada! In aceste momente rasul este cel mai bun medicament, macar daca e(scuze ca iti zic asta) sa moara cu gandul impacat ca ia-ti fost alaturi..ca o familie.