| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU. De ce am o sensibilitate mare la stimulii externi atunci cand atipesc? De exemplu, tuseste ori mama, ori tata si tresar toata. Sau cand incep ei sa discute sau cand apare deodata un zgomot brusc afara. Si parca mi-e frica sa mai adorm de teama sa nu tresar si sa imi palpite inima. Am incercat sa inchid usa la dormitor, intr-adevar nu mai e zgomot asa mare, dar tot se cam aude. Ce as putea face? Multumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Nu e un articol științific, de asta se ocupa dullcat, dar zic că îți răspunde la întrebare acest articol:https://www.google.com/......71349.html

Acum nu știu dacă e neapărat o boala in cazul tau,cat mai degrabă genetica o fi de vina, adică am in familie un exemplu.
Bunica maternă și fiica ei, ambele dorm iepurește, adică cum aud cel mai mic zgomot, se trezesc.Deci da

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se gasesc la farmacie, dopuri de bagat in urechi, care iti elimina zgomotele si poti sa dormi fara frica.

| dullcat a răspuns:

Buna.Raspunsul il vei afla, cel mai probabil, la psiholog.

Răspuns utilizator avertizat