|

Buna Tpu.Pe prietenul meu il doare foarte foarte tare capul :-( ii este foarte cald intruna.Ce ar putea fi? Nu este o raceala ca pateste mereu asa.Lucreaza in frig 5-6 grade.Ce sa fie oare?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

O simpla raceala sau chiar penumonie!
Sa mearga la medic, la un control medical.
Durerile de cap pot apare de la o infectie in corp, iar frisoanele apar ca rezultat al unei infectii in corp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai sa isi schimbe locul de munca. ca in cazul asta nu cred ca o va duce mult timp cu sanatatea,

diferenta prea mare te temperatura, intre frig si cald, si invers.

sanatatea este mul mai importanta ca banii. degeaba ai mii de euro daca nu esti sanatos, sa se gandeasca si la treaba asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ba da. S-ar putea sa fie o raceala in corp. Sa mearga la doctor. Iar la munca sa se imbrace mai bine. Si eu lucram in frigidere/congelatoare la Tip-Top pe depozit. Si intram de la cald la frig. Doar ca eu eram bine imbracat... Cand ieseam din congelator imi dadeam geaca jos. Cand intram mi-o puneam inapoi. Deci cel mai bine ar fi sa mearga la doctor. Acum un ceai cald si un nurofen ai putea sa-i dai happy Vezi daca va fi mai bine. In orice caz trebuie sa mearga la doctor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează