| MiraculousDelia a întrebat:

BUNĂ TPU! Va rog sa ma ajutati. Am o usturime continua în ochi și o durere de cap în centrul frunții. Am incercat picături cu lacrimi artificiale, dar usturimea persista. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Mergi luni la oftalmolog. Daca e conjunctivita degeaba pui lacrimi artificiale, pentru cai nevoie de o substanta care sa repare conjunctiva.

| christall a răspuns:

Mergi la un oftalmolog.

| anilaalenoi a răspuns:

Mergi la un cabinet oftalmologic si vezi ce iti va spune doctorul dupa ce te consulta, sau poti suna la 112 si sa vina salvarea si te consulta la urgente, dar daca simti ca nu te doare foarte tari si mai rezisti poti sa te duci mâine în ambulatoriul spitalului, ar trebui acolo sa aiba cabinet specializat pe oftalmologie. Nu trebuie sa te panichezi, poate ai luat conjunctivita sau poate ai nevoie de ochelari, sincer mi.as dori sa iti pot da un sfat dar noi cei care nu suntem specializati in medicina nu iti putem da un diagnostic sau sa recomandam ce sa folosesti. Multa sanatate si revino cu vesti bune

| MiraculousDelia explică (pentru anilaalenoi):

Multumesc mult pentru ajutor, dar am deja ochelari si nu am ochii rosii ca sa am conjuncrivita