| anamaria99999 a întrebat:

Buna, vreau sa ma bronzez vara asta, dar problema este ca am cicatrici pe spate și pe umeri de la acnee (cicatrici albe și puțin umflate), am de mult aceste cicatrici. Dacă o sa ma bronzez o sa se vadă urat cicatricile, adică o sa iasă mai in evidență? Sau o sa dispară? Eu am evitat sa ma bronzez verile trecute din cauza cicatricilor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| EyesClosed a răspuns:

Cicatricile o să rămână mai albe față de restul pielii.

| alina2k18 a răspuns:

Zic sa iti dai cu protectie solara 50 in strat gros pe spate si umeri inainte sa te expui la soare, gen iti faci dusul aferent, uns cu crema si dupa iesi afara la plaja.
Pielea se regenereaza, adica dupa ce ti-ai vindecat acneea acele cicatrici pot disparea de la sine fara tratamente exfoliante in cativa ani mai ales daca esti f tanara gen sub 25ani si pielea produce colagen si elastina la maxim.
Du-te si la un dermatolog sa iti spuna exact ce tip de cicatrici ai ca nu inteleg cum adica sunt umflate.
Nu te expune la soare fara protectie ca vai ai auzit ca vindeca laughing

| Vântulalb a răspuns:

Cicatrici umflate? Eu cred ca sunt chiar acneea. Iti va prinde bine sa stai la soare. Or sa dispara.

| gabriel2004o a răspuns:

Pai cicatricile se bronzează și ele pana la urma
Eu a vergeturi care încetul cu încetul de fiecare dacă cand merg la mare încep sa dispară