|

Bună ziua! Am o mică mare dilemă, am 19 ani, înălțime 1.85 și în jur de 74-75 de kg, greutatea mea este normală pentru înălțimea și vârsta mea? Aș mai vrea să mă îngraș cu măcar 5 kg, ce păreri îmi dați? Am văzut online niște suplimente alimentare care par să funcționeze după comentariile utilizatorilor, mulțumesc anticipat! Menționez că sunt băiat.

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Fiecare persoana arata altfel la aceeasi greutate si inaltime. Unii pot sa arate grasi, altii pot sa arate foarte bine.

Suplimentele nu te ajuta. Important este sa ai un corp sanatos, nu trebuie sa te ingrasi sau sa slabesti, pentru ca nu degeaba corpul tau prefera sa fie asa. Daca vrei sa faci un pas important in acest sens, si ma refer la sanatatea corpului, incepe sa faci sport acasa, 10-30 de minute cu incalzire, poti face si cardio optional, iar la mancare sa mananci de toate, fara abtineri, dar nu exagerat(gen sa mananci 4000kcal). Fara o dieta anume, dar cu sport mult si multa perseverenta ajungi la un corp sanatos si frumos.

| explică (pentru Frank51):

De mancat, mananc cam orice si destul de consistent dar am un metabolism foarte rapid, flotarile si niste haltere ar fi de ajuns pentru acel interval de sport?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Frank51):

Și cam cât ar însemna 4000 kcal în mancare?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Billy9999):

La inceput orice fel de sport este ok, poti face genoflexiuni, flotari, abdomene, iar apoi daca vrei sa mergi mai departe poti face cu haltere. Evident, dupa un timp poti incepe sa faci si sala, pentru ca o sa iti fie prea usor cu exercitii de genul. 4000kcal inseamna multa mancare, cel mai bine este sa te situezi intre 2300-2700, dar e normal sa mananci intr-o zi mai mult, in alta mai putin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Billy9999):

4000 kcal mănâncă minerii și cei ce lucrează la pădure.
Slănină la greu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri: