|

Cand incept sa alerg simt o duere in zona pieptului si prin spate sub plamani sa zic sau chiar plamani si am o tuse de luni, durerile au aparut de cateva zile sunt probleme cu plamani? uneroi simt durerile si mai jos pe la rinichi, prin fata sub piept? poate sa ma ceva si la rinichi plamani, ficat? sau o singura boala sa dea rurerile astea mie foarte frica, sa fie leucemie ca am durerile astea|? ieri nu prea ma mai durut dar am luat 5 zile fluimucil si tusa nu a disparut este la fel, poate fi de la plamani? daca este de la plamani de ce simt dureri mici si mai jos pe la rinichi? si uneori cand tusesc iese ceva ca un fel de mucus dar are culoare transparenta sau uneori alba,acum numai simt durere cand alerg decat dimineata cand ma trezesc ma doar mijlocu putin atat, tusa inca este, si cand ma scarpin sau sau stau pe mana undeva sa inroseste si dispare greut mie foarte frica

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca zici ca te doare in zona pieptului,in spate,poate chiar ai o problema cu plamanii,mai ales ca atunci cand alergi te doare zona aceea...
Nu prea pot sa-ti dau un "diagnostic", dar cel mai bine e sa mergi totusi la doctor!
Eu imi doresc sa nu ai boala pe care ai mentionat-o mai sus, dar oricum, stiu sigur ca leucemia nu prea se manifesta asa.
Multa sanatate, si sper sa fie doar o simpla durere trecatoare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai stat in curent. Daca durerea pe care o simti e ca o gheara care te strange de plamani sau de inima sau te inteapa cand te misti inseamna ca te-a tras curentul si iti revii in maxim o saptamana.In rest e probabil raceala.Nu-ti fa griji ca asa m-am speriat si eu ca am o boala la inima dar nu era absolut nimic.Dar daca vrei neaparat sa stii ce e du-te la doctor.Cheers!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează