| SSliviu8967 a întrebat:

Cum îmi pot antrena vocea să vorbesc mai normal? Sunt băiat dar vocea mea sună ca o voce de fată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Ia-ti proteinele si vitaminele necesare din mancare, hidrateaza-te corespunzator, ca si aceasta poate fi o cauza a vocii mai subtiri (la barbati) si odihneste-te macar 8 ore pe noapte, iar altceva nu prea ai ce face, decat sa astepti trecerea timpului si sa se vada rezultate odata cu trecerea acestuia. Daca esti in perioada pubertatii, in cea de crestere, este normal, stai linistitwinking!

| Donsavas a răspuns:

Ba da, exista. Te forțezi sa vorbești mai gros. In timp te obișnuiești. Bărbații transsexuali asa fac și nu pățesc nimic.

| PineapplePizza a răspuns:

Baga sala, va fi hilar ca un ditamai dulapul plin de muschi sa vorbeasca ca o fata.

| Vikaa a răspuns:

Nu incerca sa fortezi nota, pubertatea le va rezolva pe toate, eu cand eram mai mica aveam vocea ca de baiat aproape, dar cand am intrat la pubertate mi s-a schimbat vocea si cand sunam la taxi nu imi mai ziceau aia '' Alo, domnisoru''. Cati ani ai?

| I333AHC a răspuns (pentru Vikaa):

Wow. Chiar trecem prin situatii asemanatoare, jur laughing

| Vikaa a răspuns (pentru I333AHC):

Hahahaha,aveam o voce de baietel, pe la 15 ani a devenit mai feminina si am inceput sa arat si eu mai a femeie, pana atunci nu aveam nici sani si nici fund, eram plata ca dorna. Pubertatea le-a rezolvat pe toate.

| I333AHC a răspuns (pentru Vikaa):

Sa sti. Numai ca la mine intotdeauna am avut vocea asa( acum la 18 ani ii mai pronuntata) Baiat in toata regula ce sa mai )))
Phuuaaai ca mi-am adus aminte de ce am patit odata cu cineva pe Facebook, aicea ii faza cu patania noastra comuna : ii trimit cuiva un mesaj audio si destinatarul sare pe mine cu "eu tot cred ca esti barbatel" Morrr rolling on the floor

| theacaciastrain a răspuns:

Nu există antrenament ca să îți faci vocea mai groasă, poate doar mai subțire. Depinde foarte mult și de ce vârstă ai.

În perioada 18-20 de ani vocea ta devine mult mai groasă, la femei devine mai subțire.

Sunt căi neortodoxe ca să-ți faci vocea mai groasă, dar presupune răgușeală și lezarea corzilor vocale.

| I333AHC a răspuns:

Esti trecut de pubertate? Daca da, atunci chiar nu ai cum, crede'ma! Ea tine de corzile vocale si de gat. Se schimba numai atunci cand esti ragusit sau la.inaintare in varsta - nu cred ca ai tu rabdate pana atunci ))
Eu intotdeauna am avut voce mult mai grea ca a restul fetelor, m'a cam deranjat la inceput, dar acum chiar imi place
Multumeste'te deocamdata cu ce aiwinking