|

Dacă am avut menstruatie in data de 2 februarie, aproximativ 6 zile si astazi, 22 februarie am iar menstruatie, e ceva grav? Mentionez ca e a2a luna din care iau Normens.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Fiindca ciclu menstrual anterior s-a desfasurat pe o perioada foarte scurta de doar 19-20 de zile (02.02 - 21.02 = 19/20 zile), se poate presupune ca a fost un ciclu anovulatoriu din moment ce a fost mai scurt de 21 de zile care este lungimea MINIMA a unui ciclu menstrual ovulatoriu, in care este produs un OVUL care este si VIABIL. Este foarte greu de inteles care ar putea fi motivul ca ciclul s-a terminat si a fost atat de scurt din moment ce folosesti produsul NorMens. Medicul ginecolog ti-a indicat si recomandat sa folosesti produsul NorMens exact cu scopul de a se incerca regularizarea si stabilizarea ciclul tau menstrual, incat sa aiba mereu lungimea IDEALA de circa 28 de zile.
Produsul este indicat sa fie folosit in situatiile in care ciclul este foarte dereglat/neregulat si menstruatia lipseste perioade lungi de timp, sau cand durerile atat pre cat si cele menstruale sunt foarte mari, ori in cazul sangerilor mult prea abundente, sau
hemoragice. In starile sau situatiile amintite, in urma folosirii produsului naturist obtinut din plante, NorMens, de regula in decurs de 2-3 luni de folosire, reduce crampele abdominale, regleaza si normalizeaza fluxul sangerarii menstruale si ciclul devine din ce in ce mai regulat. Fiindca in cazul tau lungimea ciclului NU s-a modificat in bine, ba chiar din contra lungimea ciclului care s-a terminat a fost mai mica si decat este cea a celui mai scurt ciclu menstrual ovulatoriu de 21 de zile, sau a fost situat undeva la limita extrema, ar fi cazul sa te prezinti la medicul ginecolog care ti-a indicat sa folosesti acest NorMens pentru a vedea care este raspunsul ce iti va fi oferit. Situatia ta ginecologica poate fi apreciata doar de catre medicul ginecolog care te-a consultat, el fiind in masura sa se pronunte daca este grava sau nu, insa poate fi apreciata ca fiind sigur anormala. Multa sanatate!

| a răspuns:

Nu e nicio problema. Eu am mereu dereglari de genul asta si merg in mod regulat la medicul ginocolog. Nu-ti face probleme.

| a răspuns:

Dereglarea aceasta este tocmai pentru ca iei respectivele pastile, cam asta se întâmplă in primele 2-3 luni de pastile dar mai apoi se regleaza complet

| a răspuns:

Nu este nici o problema. Sunt multe doamne care au 2 menstruații pe luna. Se vor regla.