| Beniamin199 a întrebat:

Deci,stiu ca poate nu e potrivit si nu e normal ce zic aici, dar sper ca primesc purul adevar pana ma duc la un control sau ceva! Sa incep, am o durere testiculara de ceva vreme (2 saptamani) care nu persista insa exista acolo si imi creeaza discomfort! Tin sa precizez ca m-a intepat si pieptul foarte tare iar cand stau uneori si nu fac nici cel mai mic efort ma doare de mor..sau cand ridic picioarele sau cand merg(nu tot timpul, de obicei cand ridic picioarele ma doare mai tare si tot timpul) in fine..medicul de familie zice ca ar fi din cauza efortului (am facut exercitii inainte cu cateva luni insa nu am avut dureri pana acum.) Am mai observat singur o chestie. Testiculul stang (cel care ma doare) este cumva uneori intr-o pozitie orizontala sa zic asa..si cand am un flux de sange(cand se scoala pe romaneste) nu par chiar asa normale, adica stangul e mult mai ridicat pe cand dreptul e mai lasat si pare mai sanatos si cand primesc uneori flux de sange incepe sa ma doara insa nu foarte tare..sunt foarte stresat pe tema asta si nu am nici cea mai vaga idee ce ar putea fi. Sper sa nu fie ceva grav! Astept raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Annastassia a răspuns:

Mergi la un urolog si dupa consultatie, vei afla ce este.
In principiu, daca nu te-ai lovit in testicul sa doara, mai poate durea, de la prea multa mas tur bare.

1 răspuns:
| CorbulRelu a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, problema ta e cum cineva ti-a dat un sut in coie da pe termen lung. Dar problema cu un testicul mai sus o am si eu deoarece cand eram mic am cazut cu testiculele din tobogan si cred ca mi s-a rupt acele vene sau ce-or mai fi ele si mereu trebuia sa il imping in jos deoarece tot urca sus, adica pana deasupra penisului, pana cand cred ca sau lipit ceva vene si a ramas la locul lui numai ca mai sus. Iti recomand sa te duci la medic profesional in asa ceva. Cu placere